Centrul de Terapie prin Râs Mandarin dă startul serilor culturale pentru comunitateCentrul de Terapie prin Râs Mandarin va initia incepand cu data de luni, 4 Noiembrie, serile culturale pentru comunitate. Acestea vor fi intruniri care vor avea loc o dată pe lună si vor cuprinde povesti, gânduri, discuții, zâmbete și invitati deosebiti care vor veni să vorbească, să asculte, să impartăsească din experienta lor de viată. Primul invitat din cadrul serilor este Ioan Gyuri Pascu.

Centrul de terapie prin ras Mandarin
Centrul de terapie prin ras Mandarin

Ioan Gyuri Pascu este primul invitat al Centrului Mandarin. Tema propusă de dansul este o discutie liberă despre frica de ...frica! Frica de a ne asuma ceea ce suntem, frica de a fi judecați, frica de a ne da măștile jos, frica de a lăsa sufletul sa râdă... și multe alte aspecte ale fricilor personale pe care suntem tentați să le ascundem de ceilalți.

"Orgoliul este buzduganul fricii" afirmă Gyuri Pascu ,iar tema propusa se dorește a fi un pas pe drumul ce duce dincolo de aparente, conform organizatorilor.

Intalnirea cu Ioan Gyuri pascu va avea loc in data de 4 Noiembrie, orele 19.00, la sediul Centrului Mandarin: Pensiunea Casa Mica, str Petre Popovat nr 76 (2 minute de la metrou Petrache Poenaru)

Prețul unui bilet este 40 RON pentru rezervările făcute pana în data de 29 Octombrie și 50 de RON după aceasta dată. Locurile sunt limitate.

Cei interesati sa participe sunt rugati sa faca rezervari folosind urmatoarele date de contact:

Telefon 0737 530 590 Diana Gavril
Email: contact@terapieprinras.ro

Etichete: ioan gyuri pascu, terapie ras bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h