Brand-urile fug de Centrul VechiCentrul Istoric va deveni un pol al modei in cinci - sapte ani, potrivi specialistilor (Foto: ghidturistic.org)
Centrul Istoric va deveni un pol al modei în cinci - șapte ani, potrivi specialiștilor (Foto: ghidturistic.org)

Infrastructura proasta, starea dezastruoasă a clădirilor din Centrul Istoric şi faptul că imobilele, în cea mai mare parte, sunt oferite în concesiune de primării, dar şi chiriile mari, îi determină pe retailerii mari de fashion să nu închirieze spaţii comerciale în zonă. Magazinele care comercializează haine au o pondere de 19%  în Centrul Vechi al Capitalei, iar serviciile ocupă 27% din spaţiile comerciale, scrie Ziarul Financiar.

Ilan Laufer, directorul general al com­paniei de consultanţă imobiliară Retail Grup, spune că numele mari din industria mondială a modei vor fi atrase de centrul istoric al Bucureştiului în cinci - şapte ani, iar zona va deveni un pol al modei abia atunci.

Preţul chiriilor din aceasta zona este de 45 euro pe mp, cu 10 euro pe metru pătrat mai puţin comparativ cu ultimul an de boom, faţă de 35 euro/mp tarif solicitat în anul precedent.

Etichete: Centrul vechi, fashion, modă, retail

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h