Centrul Vechi se va extinde cu încă 50 de străziPrimarul general, Gabriela Firea, a anunţat că Centrul Vechi se va extinde cu încă 50 de străzi, până în Cartierul evreiesc, lucrându-se în Primăria Capitalei la un studiu de fezabilitate astfel încât pe acestea să se desfăşoare activitate de alimentaţie publică cu terase, cafenele, cluburi şi alte unităţi de relaxare.

Centrul Vechi se va extinde cu inca 50 de strazi (Foto psnews.ro)
Centrul Vechi se va extinde cu încă 50 de străzi (Foto psnews.ro)

"Cei mai mulţi dintre dvs ne transmiteţi că nu doriţi o dublă reglementare - şi avizare de la primăriile de sector şi avizare de la Primăria Capitalei. Noi am încercat să unificăm acest cadru, am transmis şi în continuare vom lucra în grupul de lucru de la Guvern pentru ca legislaţia să fie aceeaşi, să fie un fel de birou sau ghişeu unic unde întreprinzătorul să depună solicitarea de avize şi să nu mai trebuiască să facă drumuri între Primăria Capitalei şi primăriile de sector, între ministere, instituţii, autorităţi. Noi ne dorim să existe foarte multe astfel de activităţi, dar ele trebuie să se desfăşoare aplicând principiile siguranţei alimentaţiei, siguranţei cetăţenilor şi consumatorilor şi calităţii produselor care sunt vândute, fie că este vorba de acele rulote, chioşcuri, căsuţe sau terase", a afirmat Firea, la evenimentul "Wine & Street Food Forum", desfăşurat vineri la Parlament, potrivit Agerpres.

Citeşte şi REGULI noi pentru viaţa din Centrul Vechi al Capitalei. Ce plănuieşte Primăria

Să nu murdăreşti! Să nu distrugi! Să nu pui în pericol viaţa trecătorilor! Să nu faci zgomot! Să nu-ţi întinzi terasa unde nu plăteşti taxe! Să nu-ţi faci reclamă unde nu-ţi este permis! Să nu transformi strada în parcare! Toate acestea şi multe altele constituie noile reguli de conduită în Centrul Istoric al Capitalei. Lista poruncilor va fi avizată în următoarea şedinţă a consilierilor municipali. Detalii, aici. 

Etichete: Capitală, Centrul vechi, extindere centrul vechi Bucuresti, restaurante centrul vechi

0/2 COMENTARII
alex
22 apr 07:20
+0
VOTURI
-0
oricum majoritatea cladirilor vechi din centru arata in ultimul hal..este o rusine..nu se reabiliteaza nimic. Asa ne trebuie daca nu am iesit la vot si fac pariu ca la urmatoarele alegeri to Firea iese primar.
Dinu-Ionita
21 apr 18:41
+0
VOTURI
-0
Ce-i aceia "Cartierul Evreiesc" ?? Se poate mai explicit, la nivelul anului 2018 ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h