S-a redeschis Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Fundeni, după modernizăriPrimăria Sectorului 2 a încheiat modernizarea şi reamenajarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică destinat persoanelor cu probleme de sănătate din zona Fundeni. Complexului a fost redeschis luni, 3 decembrie, la sediul din strada Balotului nr. 42

Modernizarea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica, Fundeni
Modernizarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică, Fundeni
Foto: ps2.ro

În ultimul an, imobilul a fost consolidat şi reparat capital, fiind realizată o reaşezare a funcţiunilor spaţiilor interioare în raport cu actuala destinaţie a centrului. În acest mod, sunt respectate standardele specifice de calitate pentru centrele rezidenţiale pentru persoane cu handicap, care au impus proiectul de faţă privind « Consolidarea şi modernizarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică », se arată într-un comunicat remis  B365.ro de reprezentanții Primăriei Sectorului 2.

Centrul a intrat în proces de restructurare, conform Planului de restructurare a instituţiilor rezidenţiale pentru adulţii cu handicap de la nivelul Sectorului 2, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Sector 2 nr. 82/2005, urmărindu-se prin acesta creşterea calităţii vieţii celor internați aici.

Pentru realizarea reparaţiilor capitale s-au obţinut finanţări din partea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi din partea Consiliului Local al Sectorului 2. De asemenea, cu finanţare din partea Primăriei Sectorului 2, s-au efectuat lucrări de sistematizare a curţii exterioare, iar clădirea a fost dotată cu mobilier nou şi aparatură pentru kinetoterapie.

Etichete: Fundeni, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE