CENTURA CAPITALEI. Când va fi deschis traficul pe PATRU BENZI între A1 şi PASAJUL CHITILACENTURA CAPITALEI. Lucrările de lărgire a centurii Capitalei pe porţiunea dintre autostrada Bucureşti–Piteşti (A1) şi pasajul Chitila sunt în grafic, iar traficul pe patru benzi va fi deschis până la sfârşitul anului, deşi doi proprietari de terenuri, care au fost expropiaţi, refuză să plece şi urmează să fie evacuaţi cu ordin judecătoresc, a declarat miercuri directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Cătălin Homor, în cadrul unei vizite efectuate pe şantier.

Stadiu lucrari CENTURA CAPITALEI.
Stadiu lucrări CENTURA CAPITALEI.
Foto: CNADNR

CENTURA CAPITALEI. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că miercuri, directorul general, Cătălin Homor, a efectuat o vizită de inspectare a stadiului lucrărilor pe centura rutieră a Municipiului București, pe porţiunea dintre A1 şi pasajul Chitila.

"Deși a fost un proiect cu foarte multe probleme, chiar blocat, lucrările evoluează destul de bine. Se putea și mai bine. Am avut o întâlnire de lucru și în momentul de față vorbim de un proiect deblocat. Sunt anumite zone unde activitatea poate fi intensificată. Stăm bine cu mobilizarea. Până la sfârșitul anului ne-am angajat să redăm traficului cele 4 benzi în zona pasajului peste apeductele Apa Nova." a declarat Directorul General al CNADNR, Cătălin Homor.

În prezent, CNADNR anunţă că se lucrează la:

- Relocarea utilităților în zonele Titan Mar, Mega Company și Remat Holding;
- Execuția lucrărilor necesare în vederea finalizării sensurilor giratorii de la Dragomirești, Remat și Petrom;
- Rampa de la Pod Chitila;
- Pasajul peste apeducte în zona Mega Company.
Astfel, pe o lungime de 8,695 km stadiul fizic este de 55%. Conexiunile sunt:
- A1 București – Pitești;
- DN7 București – Târgoviște – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Deva – Arad;
- DJ 601A București – Roșu – Chiajna–Dragomirești Deal – limita județului Giurgiu.

CENTURA CAPITALEI. De asemenea, pentru cele două probleme majore care au stat în calea evoluției lucrărilor, respectiv eliberarea amplasamentelor de către diverși proprietari persoane fizice/persoane juridice și finalizarea lucrărilor de lărgire la 4 benzi în zona pasajului peste apeductele Arcuda I, II și III ale APA NOVA, km 57+740, au fost gasite soluții.

În acest sens, la începutul lunii septembrie 2016, se va finaliza procedura de expropriere prin emiterea încheierii de intabulare pentru coridorul de expropriere situat pe raza administrativă a UAT Chitila. În același timp vor fi defrișați pomii marcați și a fost stabilită și soluția pentru devierea traficului în zona pasajului de la km 57+740 în vederea finalizării lucrărilor de lărgire, la 4 benzi, a părții carosabile.

CENTURA CAPITALEI. Până la finele anului 2016, în zona pasajului de la km 57+740 se va circula pe 4 benzi, urmând ca așternerea straturilor rutiere de mixtură asfaltică să fie executată imediat ce condițiile meteorologice vor permite acest lucru. Recepția întregului obiectiv se va face în luna mai a anului 2017.

 

 

Etichete: centura Capitalei, pasaj chitila

0/2 COMENTARII
paul
01 Sep 02:49
+0
VOTURI
-0
Nu stiu de ce l-a schimbat pe Dan Costescu ....
Asta pare un papagal ca stil Berceanu, sa vedem daca numai gura e de el sau lupta ptr fonduri si le cere subalternilor sa isi faca treaba.
Eugen
31 Aug 18:21
+0
VOTURI
-0
Pe Bulevardul Basarabia când are de gând Primăria Capitalei să modernizeze peroanele de tramvai cu bănci și cu copertine și cu balustrade de protecție????Întrebare valabilă și pentru Strada Barbu Văcărescu,pentru Bulevardul Ion Mihalache,pentru Calea Giulești,pentru Calea Călărașilor,pentru Bulevardul Bucureștii Noi,pentru Bulevardul Vasile Milea,pentru Calea Griviței,pentru Șoseaua Viilor,pentru Bulevardul Octavian Goga,pentru Șoseaua Giurgiului și pentru Bulevardul Ferdinand.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE