Firea: Discutăm la Guvern ca centura Bucureştilor să fie preluată la PMB; avem surse de finanţareCentura Capitalei. Primarul general al Bucureştilor, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că poartă discuţii cu reprezentanţii Guvernului pentru ca primăria Capitalei să preia construcţia şoselei de centură a oraşului, pentru finalizarea acesteia fiind posibilă recurgerea la împrumuturi de la instituţii financiare internaţionale.

Centura Capitalei. Gabriela Firea a spus că a discutat cu vicepremierul Sevil Shhaideh şi cu ministrul Transporturilor pe tema priorităţilor municipalităţii Capitalei în domeniul infrastructurii de transport.

"Am găsit deschidere totală la Guvern şi discutăm ca acest obiectiv important (şoseaua de centură - n.red.) să fie preluat la Primăria Capitalei", a precizat Firea potrivit news.ro.

Centura Capitalei. Primarul a afirmat că finanţarea finalizării centurii Capitalei nu reprezintă o problemă.

"Finanţare cu siguranţă vom avea, atât din resurse proprii, cât şi din alte fonduri. M-am întâlnit cu reprezentanţii mai multor instituţii financiare internaţionale şi suntem solvabili. Vin să ne ofere bugete pentru proiecte pentru că nu avem un grad mare de îndatorare. Sigur, dorim să negociem ca să nu lăsăm datorii mari la Primăria Capitalei şi să găsim dobânzi avantajoase", a spus primarul general.

Centura Capitalei. De asemenea, Firea a discutat cu Liviu Dragnea despre adoptarea de către Parlament a unei Legi a Capitalei şi zonei limitrofe. "Este de acord în totalitate, mai ales că a fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale să avem şi noi, ca orice capitală europeană, o lege proprie, dedicată care să stabilească modul de organizare al Capitalei şi al zonei limitrofe", a conchis Gabriela Firea.

Etichete: Bucureşti, centura Bucureşti, centura Capitalei, firea, pmb, Primăria Capitalei

0/5 COMENTARII
Sebastian Adrian
28 feb 22:10
+0
VOTURI
-0
Lasati dracu toate frectiile cxu reorganizarile astea nesfarsite si treceti la treaba, faceti ceva concret.Primaria Capitalei a rezolvat problemele de infrasrtructura din Bucuresti? Chiar alta treaba nu are ? Doamana Primar pana la centura vedeti ca in prelungirea ghencea nu sunt nici macar trotuare, se circula mai ru ca la tara pe marginea drumului cu mult noroi, pref, gunoaie neridicate si cu multe accidente rutiere cu pietoni si biciclisti pentru ca nu avem pe unde circula. Nu va preucupa nici macar o minima siguranta a cetateanului. De un an nu ati facut efectiv nimic pt. Prelungirea Ghencea si nici nu sunt sanse sa faceti si tot vorbiti, vorbiti vorbiti... ALO 1 CAMPANIA ELECTORALA S=A TERMINAT DE UN AN AR FI CAZUL SA MAI FACETI LUCRURI CONCRETE CA DE EXEMLU TROTUARE SI STATII CIVILIZATE DE RATB IN PRELUNGIREA GHENCEAA ! VETI AVEEA IN CURAND MITINGURI DE PROTEST ALE CETATENILOR DIN ACEST CARTIER UITAT DE PMB DE PESTE 25 DE ANI
Victor
28 feb 21:04
+0
VOTURI
-0
tu crezi ca daca sotia ta rezolva treburi infasuranduse in cearsafuri, acest lucru este valabil pentru toate femeile? Probabil ca esti un retardat care vrea sa para si el interesant
Cineva
27 feb 16:22
+0
VOTURI
-0
Are Primaria serviciu pentru asa ceva? Normal ca nu. Mai infiintam o Directie unde mai angajam cateva zeci, sute de baieti si fete care sa mute hartiile dintr-un birou in altul pe salarii de ordinul miilor de euro, ca deh, e nevoie.. CNADNR-ul are si oamenii si experienta si totul sa poata dezvolta proiectul, atata doar ca nu se doreste. Doamna Firea sa lase lacomia si sa-l bata la cap pe Dragnea. Poate ii face si altceva daca e o primarita devotata. Cucoana, pune oamenii la treaba - lasa garagara!
andrei
27 feb 13:26
+0
VOTURI
-0
Doamna Primar vorbeste ca sa se afle in treaba. Centura le mai lipseste . Au zeci de lucrari de infrastructura la care nu au bani nu sunt platiti dar vor sa preia centura .
Si va fi gata in acest fel la Sfantul Asteapta.
cuza
27 feb 11:05
+0
VOTURI
-0
orasele comunele lipite de bucuresti sa fie trecute in bucuresti cu un singur primar samd nu 10 ca acum economie facilitati multiple etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h