Centura de Sud a Capitalei, BLOCATĂ de doi ani în negocieriCentura sud a Capitalei (48 km) şi autostrada Cra­io­va-Piteşti (121 km), do­uă proiecte pe care statul a anunţat că vrea să le con­stru­iască în concesiune şi care ar urma să coste cu­mu­lat aproape 4 miliarde de euro, „se zbat" de mai bine de doi ani într-un lung şir de negocieri între statul român şi potenţialii investitori privaţi. Potrivit ZF, cele două şosele, care ar urma să fie construite în concesiune, nu au dată de începere şi nici de finalizare.

Centura de Sud a Capitalei, BLOCATA de doi ani in negocieri
Centura de Sud a Capitalei, BLOCATĂ de doi ani în negocieri
Foto: business24.ro

Compania Naţională de Auto­stră­zi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a primit oferte de la constructori pentru aceste două şosele de aproape doi ani şi jumă­ta­te, însă nici până acum nu a ajuns la o con­clu­zie în urma negocierilor şi nu poate înain­ta informaţii privind data de în­ce­pe­re sau de finalizare a proiectelor.

„Aceste informaţii pot fi furnizate după de­semnarea ofertan­tului câştigă­tor", afir­mă CNADNR, într-un răs­puns transmis către ZF.

Centura Capitalei - o nouă amânare a lucrărilor de lărgire

Soarta acestor două concesiuni este cu atât mai importantă cu cât până în pre­zent România nu a reuşit să de­ma­reze niciun proiect de concesiune de şo­sele, iar cel pe care a încercat să-l con­stru­iască de trei ori până acum, auto­stra­da Comarnic-Braşov, a eşuat de fiecare dată, cel mai recent în vara acestui an.

Pasajul de la Domneşti trebuie finalizat în 2018, conform CNADNR

 

Etichete: centura Bucureşti, centura Capitalei, centura de sud, centura de Sud a Capitalei, negocieri

0/3 COMENTARII
elena
31 Oct 13:39
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Nicu
31 Oct 13:14
+0
VOTURI
-0
Câștigă bani pe net! Alătură-te proiectului nostru! Te învățăm gratuit, pas cu pas, cum să-ți suplimentezi venitul lunar, lucrând acasă, în timpul liber. E timpul să lași la o parte rutina serviciului și să începi o viața nouă! Aici găsești o echipă dinamică, multă seriozitate și, mai ales, posibilitatea reală și verificată prin care tu să câștigi bani! Fii curajos, încearcă! Cere acum detalii la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Elena
31 Oct 12:32
+0
VOTURI
-0
Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: bucatariaelenei@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE