Cererea de insolvenţă a RADET a fost depusă la Tribunalul BucureştiCererea de insolvenţă a RADET a fost depusă, vineri, la Tribunalul Bucureşti, iar magistraţii au stabilit ca prim termen data de 5 octombrie 2016.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, săptămâna trecută, proiectul de hotărâre privind mandatarea Consiliului de Administraţie RADET Bucureşti de a lua toate măsurile tehnice, juridice şi economice necesare pentru asigurarea continuităţii activităţii regiei, pentru garantarea livrării agentului termic pentru populaţie şi instituţii. În proiect a fost introdus un amendament de intrarea a RADET în insolvenţă, iar instituţia a depus vineri solicitarea de intrare în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti, potrivit Mediafax.

ELCEN cere insolvenţă, după ce RADET a solicitat acelaşi lucru.

RADET are datorii către Electrocentrale Bucureşti în valoare de peste 3,9 miliarde lei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că insolvenţa RADET reprezintă cea mai sigură cale de protejare a bucureştenilor în privinţa furnizării apei calde.

Şi Consiliul de Administraţie al ELCEN a decis înaintarea cererii de intrare în insolvenţă a societăţii către Tribunalul Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei.

Etichete: insolvenţă radet, RADET, Tribunalul Bucureşti

0/1 COMENTARII
Maximus
26 Sep 14:16
+0
VOTURI
-0
Insloventa inseamna plan de redresare aprobat de creditori si apoi redresare sau faliment. Oare ce plan o fi vazut madam' Firea de crede ca aceasta este cea mai buna solutie?!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE