Cererea lui Adamescu de a depune garanţii în contul cauţiunii, încuviințată de DNADNA a încuviinţat cererea lui Dan Adamescu de constituire a cauţiunii în limita sumei de 40 de milioane de lei prin depunerea de garanţii reale imobiliare şi mobiliare.

Cererea lui Adamescu de a depune garantii in contul cautiunii, incuviintata de DNA
Cererea lui Adamescu de a depune garanţii în contul cauţiunii, încuviințată de DNA
Foto: reportervirtual.ro

"Procurorii din cadrul DNA au încuviințat cererea lui ADAMESCU DAN GRIGORE de constituire a cauțiunii în limita sumei 40.000.000 lei, prin depunerea de garanții reale imobiliare și mobiliare asupra unui imobil compus din teren (14.065 mp) și două corpuri de clădire (5.197 mp și 4.931 mp), situate în municipiul București și asupra mai multor bunuri mobile constând în echipamente tehnologice tipografice, toate în valoare totală de 12.124.679 euro.
În conformitate cu dispozițiile art. 217 Cod de procedură penală, cauțiunea garantează participarea inculpatului la procesul penal și respectarea de către acesta a obligațiilor, putând servi pentru repararea pagubelor cauzate prin infracțiune, a cheltuielilor judiciare sau a amenzii", a anunțat DNA joi.

Etichete: dan adamescu, DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE