Cerşetoria, comerţul ambulant ilegal şi infracţiunile din RATB, în vizorul POLIŢIEI LOCALEReprezentații poliției locale au demarat o serie de activități de identificare a grupurilor infracționale care acționează pe liniile de transport în comun din Capitală, cu precădere în zonele vulnerabile ale orașului, a anunțat, marți, Regia Autonomă de Transport București (RATB).

RATB
RATB

"La inițiativa Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Direcția Generală de Poliție Locală și Control din subordinea Primarului General, au început săptămâna trecută un program de prevenire, descurajare și combatere a infracționalității în mijloacele de transport în comun. Echipele acționează pe toate liniile de transport în comun, cu precădere pe cele în care numărul plângerilor înregistrate a fost foarte mare. Scopul acțiunii este unul preventiv, urmărindu-se în primul rând identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale, cum ar fi cerșetoria, comerțul ambulant ilegal, precum și cele care săvârșesc infracțiuni — unele comise cu violență — sau vandalizarea în mijloacele de transport în comun", precizează RATB într-un comunicat.

Totodată, sunt vizate și persoanele fără locuință care utilizează mijloacele de transport în comun drept adăpost temporar, acestea fiind identificate și conduse la centrele de îngrijire și adăpost sau alte unități specializate.

RATB face apel la călători să nu încurajeze cerșetoria sau comerțul ambulant ilegal și să anunțe orice faptă cu aspect infracțional la Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului București, la numărul de telefon 0219752 sau la e-mail office@PLMB.ro, unde pot trimite fotografii sau filmulețe ce ajuta la identificarea indivizilor care săvârșesc fapte antisociale în mijloacele de transport în comun.

Etichete: infractiuni bucuresti, politia locala, Poliţia Locală Bucureşti, RATB, trafic ratb

0/4 COMENTARII
bivolaru
08 mar 16:40
+0
VOTURI
-0
TB PUSE AFISE IN GEAM SAU UNDE E POSIBIL CERSETORIA,COMERTUL AMBULANT ,SECTANTII HOTII POLITICI DIN PARLAMENT SI SUSTINATORII LOR NU AU ACCES IN MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN INTRUCAT LEZEAZA BUZUNARELE SI BUNUL SIMT.EI AU VENITURI DE HANDICAP SAU PENSII.E UNU CU PIELEA ARSA DE 10 ANI TOT STRANGE BANI DE TRANSPLANT PIELE,ALTUL NU VEDE ALTUL MACAR O PAINE BANI DACA AVETI.LE VOM FACE O PAGINA PE FACEBOOK,CERSETORII RATB SA II STIE LUMEA.
Fox
08 mar 14:45
+0
VOTURI
-0
NU va e sila sa publicati astfel de stiri? Primarita Pandele va face. va drege... :)) Nu mai simplu ar fi sa scrieti" a facut". " a rezolvat".... :)))

Dar aveti dreptate daca ati astepta sa faca ceva nu ati mai publica nimic!

Oricum publicati numai rahaturi!
vise taica
08 mar 10:13
+0
VOTURI
-0
atat timp cat vatmanul (care are statie) desi este rugat sa raporteze un eveniment nu o face nu se schimba nimic. ( ma refer la informatii de genul " la usa 2 aveti un individ cu sapca care se ocupa cu furatul- ar tb ca vatmanul sa comunice info astfel incat la una din statii sa fie observat,controlat si ridicat acel individ)
ccc
07 mar 08:55
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca voi vedea asa ceva pe linia 41. Sa nu mai existe vanzatori ambulanti care se plimba permanent in tramvai, sa nu mai existe acei oameni care imput aerul, sa nu mai existe "cantareti"? Nu cred.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h