Certificatele fiscale NU se mai ridică de la Direcția Venituri Sector 2. Cum se eliberează acteleBucureștenii din Sectorul 2 care au nevoie de certificate fiscale NU le mai ridică de la sediul Direcției Venituri Buget Local Sector 2 atunci când un notar le solicită un astfel de document. 

Certificatele fiscale NU se mai ridica de la Directia Venituri Sector 2. Cum se elibereaza actele
Certificatele fiscale NU se mai ridică de la Direcția Venituri Sector 2. Cum se eliberează actele

Măsurile de reducere a birocrației la nivelul Administrației Publice Locale a Sectorului 2 vin în sprijinul cetățenilor care, astfel, nu mai trebuie să se deplaseze la Direcția Venituri Buget Local Sector 2 atunci când un notar le solicită un certificat fiscal.

Ca urmare a protocolului încheiat între Direcția Venituri Buget Local Sector 2 (DVBL Sector 2) și Camera Notarilor Publici București, toți notarii vor obține de la DVBL Sector 2 certificatul fiscal în format electronic, informează Primăria Sectorului 2 într-un comunicat de presă remis la redacție. 

Conform sursei citate, în acest fel, persoana care are de rezolvat o problemă la un notariat, nu mai trebuie să meargă la sediul DVBL Sector 2 pentru obținerea certificatului fiscal.

După cum se ştie, Direcția Venituri Buget Local Sector 2 a implementat și o aplicație on-line prin care cei interesaţi se pot prezenta la sediul DVBL la data și ora aleasă, fără a mai sta la coadă, pentru a declara/radia clădiri/terenuri/auto.

Etichete: certificat fiscal, certificat fiscal la notar, directia venituri buget local, eliberare certificat fiscal, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE