Cesar Millan, celebru dresor de câini, vine la Bucureşti. Şi tu îţi poţi înscrie PATRUPEDULCesar Millan vine pentru prima dată în România pentru a oferi fanilor un spectacol de dresaj. Anul viitor, celebrul dresor vizitează Bucureştiul în cadrul turneului "Once Upon a Dog Tour 2017". Spectacolul se va desfăşura pe 21 martie, la Sala Polivalentă.

Cesar Milan
Cesar Milan

Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecție pentru 10 câini problemă cu care Cesar va lucra live, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în emisiunea sa TV, scrie digi24.ro.

Cesar Millan a devenit celebru pentru talentul și dedicarea cu care se implică în dresarea câinlor, fiind considerat un maestru al psihologiei canine. A dovedit că poate rezolva probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Etichete: Bucureşti, câini, Cesar Millan, Cesar Millan la bucuresti, dresor de caini

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h