Cetăţean român, găsit mort într-o maşină, după cutremurul din ItaliaUn cetăţean român a fost găsit mort, luni dimineaţă, în maşina în care şi-a petrecut noaptea după cutremurul de 6,5 grade produs duminică în centrul Italiei, anunţă surse citate de presa italiană.

Cetatean roman, gasit mort intr-o masina, dupa cutremurul din Italia
Cetăţean român, găsit mort într-o maşină, după cutremurul din Italia

Românul în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort luni la ora 6.40 (7.40, ora României) în localitatea Accumoli, situată în provincia Rieti (regiunea Lazio), afirmă surse citate de cotidianul Corriere della Sera şi de postul tv TRC.

Numeroase clădiri s-au prăbuşit la Accumoli în urma cutremurului de 6,5 grade produs duminică dimineaţă. De altfel, localitatea a fost epicentrul cutremurului de 6,2 grade produs în august şi soldat cu 298 de morţi.

CITEŞTE ŞI Un nou CUTREMUR în centrul Italiei. Seismul de 6,6 pe scara Richter, resimţit şi la Roma

Românul, ca de altfel sute de persoane din zonele afectate de cutremurele din centrul Italiei, a ales să doarmă în maşină în cursul nopţii de duminică spre luni de teama replicilor seismice. Autorităţile italiene încearcă să afle cauza decesului, suspectând un stop cardio-respirator din cauza temperaturilor scăzute. Imigrantul român era angajat al unei ferme din apropiere.

Etichete: cutremur italia, roman mort italia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE