Cetățean străin amenințat și jefuit de un cuplu de tineri, în BucureștiUn cetățean străin a fost jefuit de un cuplu de tineri, în București. Bărbatul a fost amenințat și obligat să scoată bani de pe cardul personal. Ulterior, cei doi tineri i-au luat  banii și cardul și au fugit. 

Cetatean strain amenintat si jefuit de un cuplu de tineri in Bucuresti
Cetățean străin amenințat și jefuit de un cuplu de tineri în București

Duminică, 10 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins o femeie şi un bărbat, în vârstă de 30, respectiv 26 de ani, la scurt timp după comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, anunță Poliția Capitalei. 

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 5.00 de către un cetăţean de naţionalitate străină cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 2, a fost abordat de către un bărbat şi o femeie care, prin ameninţare cu acte de violenţă, l-au determinat să retragă bani de pe cardul bancar personal, l-au deposedat de o sumă de bani, după care i-au sustras cardul respectiv.

După aproximativ 10 minute a fost identificată şi depistată femeia bănuită de comiterea faptei, în timp ce încerca să sustragă de pe cardul reclamat ca furat o sumă de bani, aceasta fiind condusă la sediul Secţiei 8 Poliţie, pentru audieri.

De asemenea, la scurt timp, a fost identificat şi prins bărbatul care a însoţit-o iniţial pe femeie, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, acesta fiind bănuit de faptul că a ameninţat victima cu acte de violenţă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic, cu femeia în cauză în stare de arest preventiv.

Etichete: ameninţare, furt, jaf, Poliţia Capitalei, Sector 2

0/1 COMENTARII
elena
13 Jan 16:20
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email:  mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE