Cetăţenii din Prelungirea Ghencea nu au fost primiţi la şedinţa publică a CGMBBucureştenii care fac parte din Iniţiativa Prelungirea Ghencea nu au fost lăsaţi să participe la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, organizată joi, la sediul Primăriei Generale. Potrivit unui reprezentant al grupului de iniţiativă civică, preşedintele de şedinţă, Bădulescu Aurelian, nu le-a permis accesul pe motiv că nu mai sunt locuri în sală.

Cetatenii din Prelungirea Ghencea nu au fost primiti la sedinta publica a CGMB
Cetăţenii din Prelungirea Ghencea nu au fost primiţi la şedinţa publică a CGMB

"Deşi şedinţa CGMB de azi este publică, deşi 2 dintre noi am depus cereri înregistrate pentru luarea de cuvânt, surpriza! NU AVEM VOIE SA INTRAM IN SALA DE SEDINTE PUBLICE A CGMB, din dispozitia preşedintelui de şedinţă. Frumos început pentru noul consiliu şi noul primar general: cu cetăţenii din Prelungirea Ghencea ţinuţi la uşă", precizează un reprezentant al Iniţiativei Prelungirea Ghencea pe Facebook.

Potrivit acestuia, preşedintele de şedinţă din cadrul Primăriei i-a anunţat că nu mai sunt locuri în sală.

"Deşi erau 7 locuri pentru cetăţeni, pe acele scaune stau acum directorii din primărie. Am fost în sală şi am văzut cu ochii noştri, asa e", a comentat locuitorul din Prelungirea Ghencea.

Noii consilieri generali ai Capitalei se reunesc, joi, într-o şedinţă în care va avea loc şi alegerea viceprimarilor.

Etichete: CGMB, INITIATIVA PRELUNGIREA GHENCEA, Prelungirea Ghencea, Primăria Capitalei, şedinţa CGMB

0/1 COMENTARII
Ghencea
07 iul 16:44
+0
VOTURI
-0
Pai si ce vroiati, sa stea directorii in picioare?
Voi, amarastenii din Ghencea, mai asteptati! Mai intai se elibereaza Kiseleff, apoi zona zero si, daca mai e timp, poate ajunge cineva si la voi sa va spuna ca nu se poate ce vreti. Sau, mai vedem daca spaga e deosebit de consistenta...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h