ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. CExN al PMP propune excluderea din partid a lui Cristian PredaALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Consiliul Executiv Naţional al PMP a votat, luni seară, excluderea din PMP a lui Cristian Preda, "ca urmare a susţinerii unui alt candidat la Preşedinţie". Decizia finală trebuie luată de Consiliul Naţional, a declarat secretarul general al PMP, Cristian Petrescu.

CExN al PMP propune excluderea din partid a lui Cristian Preda
CExN al PMP propune excluderea din partid a lui Cristian Preda
Foto: www.rfi.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cristian Pretescu a spus că această decizie s-a votat în unanimitate. Cei prezenţi au fost de acord că Preda "nu mai poate face parte din PMP atâta timp cât a susţinut pe altcineva (la prezidenţiale n.r.)" şi reprezentanţii PMP îi vor solicita retragerea acestuia din funcţia de europarlamentar, scrie mediafax.ro.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Secretarul general al PMP a precizat că decizia Consiliul Executiv Naţional de excludere a lui Cristian Preda din PMP trebuie să fie votată şi de Colegiul Naţional al partidului.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Ca să fie exclus este nevoie de Consiliul Naţional al partidului, care este format din toţi preşedinţii de organizaţii din ţară", a adăugat Cristian Pretescu.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Cristian Preda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h