Cezar Ouatu a intrat în politicăSolistul Cezar Ouatu s-a înscris, miercuri, în PSD, intrând în organizaţia din Ploieşti a partidului, el spunând că nu şi-a propus să ajungă undeva anume în politică şi că alegerea sa politică „nu are nicio legătură” cu cariera artistică, importantă fiind „alchimia” creată între el şi PSD Prahova.

Cezar Ouatu intra in politica
Cezar Ouatu intră în politică

Cezar Ouatu, care a reprezentat România la concursul Eurovision anul trecut, a fost primit miercuri după amiază în PSD, în cadrul unei şedinţe la care a participat preşedintele PSD Ploieşti, Iulian Bădescu, informează Mediafax.

Artistul a declarat jurnaliştilor, la sediul PSD Ploieşti, că a intrat în rândul PSD datorită ideilor sale politice de stânga. „Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme, din familie, de fapt. Decizia nu a fost una peste noapte, nici din punct de vedere strategic, interesat, oportunistic. Nu este o alegere pripită, este o alegere la care am stat ore, zile, nopţi şi m-am gândit”, a afirmat solistul.

El a spus că nu a primit o propunere din partea partidului pentru a se înscrie, ci a devenit membru PSD „de bunăvoie şi nesilit de nimeni, cum se zice”, intrând în PSD Ploieşti întrucât este ploieştean. Întrebat ce anume şi-a propus să facă în politică şi unde doreşte să ajungă ca politican, Cezar Ouatu a spus că are „obiective personale”, dar nu şi-a propus ceva anume.

„Este prematur să mă gândesc unde voi ajunge, dacă, ce şi cum. Efectiv am anumite obiective personale. În primul rând, susţinerea pe care o putem avea reciprocă. Eu cred că multă lume zice ce legătură are politica cu arta. Are o legătură. Cred că înainte de toate suntem oameni, avem suflete. Muzica pe care o cânt face să vibreze zeci de mii de oameni. Ceea ce vreau să fac împreună cu PSD este să aduc, în afară de beneficiile sufleteşti, de care avem nevoie la un moment dat, nu numai politice, şi un beneficiu la nivel naţional. Cred că suntem văzuţi bine până la un moment dat din punct de vedere cultural, după care lumea uită cine suntem, recurg la acele acte de xenofobie, românii ţiganii etc. Vreau să arăt lumii întregi, împreună cu echipa şi cu familia PSD că suntem un popor plin de talente şi mai ales avem un potenţial intelectual peste media europeană”, a spus Cezar Ouatu.

Etichete: cezar ouatu, politică, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h