Cezar Preda, către Nicuşor Dan: De ce ascundeţi numele celor 5–6 oameni care vă finanţează?ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, i-a cerut vineri candidatului USB pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, să facă publice numele celor 5–6 oameni care îi finanţează campania.

Cezar Preda catre Nicusor Dan: De ce ascundeti numele celor 5–6 oameni care va finanteaza?
Cezar Preda către Nicuşor Dan: De ce ascundeţi numele celor 5–6 oameni care vă finanţează?

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ''Stimate domnule preşedinte, ca şi conducător al unui partid politic, toate cheltuielile din campania pre-electorală şi electorală trebuie prezentate aşa cum este prevăzut în lege, nu din doi în doi şi cu ochii în tavan. Am văzut astăzi că aţi făcut publice nişte sume de bani, pe care spuneţi că le-aţi cheltuit în pre-campanie, mai exact 128.805 de euro, şi le solicitaţi contracandidaţilor să facă şi ei publice sumele primite. Pe data de 12 aprilie 2016, într-un interviu acordat Hotnews, întrebat de câţi bani aţi strâns până atunci, aţi declarat: "Am strâns până acum vreo 600.000 lei, între 600.000 şi 700.000 lei şi mai avem nişte promisiuni de până la 800-900.000 lei, deci până pe la vreo 200.000 euro. Banii de care vorbesc au venit până acum de la oameni de afaceri". E clar totul şi nelămurit?! Domnule preşedinte de partid politic, unde este transparenţa, de ce ascundeţi numele celor 5 – 6 oameni care vă finanţează?'', i-a transmis liberalul prin intermediul unui comunicat.


LISTA DEFINITIVĂ. Cei 12 CANDIDAŢI care se bat pentru Primăria Capitalei

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Bătălia pentru postul de primar general intră în linie dreaptă. 12 candidaţi au rămas în cursa pentru Primăria Capitalei la scrutinul ce va avea loc pe data de 5 iunie. Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a publicat, miercuri, lista definitivă a candidaţilor.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  El a subliniat, sub forma unui post-scriptum, că liberalul Cătălin Predoiu nu are ce răspuns să dea legat de sumele cheltuite, aşa cum a cerut Nicușor Dan, pentru că nu a avut pre-campanie electorală.

''Credem că bucureştenii au dreptul să afle nu numai cum aţi făcut aceste cheltuieli de pre-campanie, ci şi să analizeze cum aţi făcut plângerile penale cu privire la unele hotărâri ale CGMB, care a fost motivul pentru care v-aţi retras plângerile înainte de primul termen de instanţă, cum şi de cine au fost sponsorizate activităţile dumneavoastră de fost ONG-ist. Sunteţi dator în faţa bucureştenilor cu aceste explicaţii acum, la debutul campaniei electorale'', a opinat Cezar Preda, citat de Mediafax.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Nicuşor Dan, candidatul USB pentru Primăria Capitalei, a anunţat vineri că până în prezent a primit donaţii în valoare de 174.000 de euro, iar cheltuielile sunt în valoare de 128.805 de euro, el cerându-le Gabrielei Firea, PSD, şi lui Cătălin Predoiu, PNL, să facă publice sumele primite.

În prima zi de campanie electorală, Nicuşor Dan a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că a strâns aproximativ 174.000 de euro din donaţii, iar cheltuielile la zi au totalizat 128.805 de euro.

Suma de 706.500 lei au fost obţinuţi prin contract notarial (de la 5-6 persoane, după cum preciza candidatul USB pe Facebook marţi), în timp ce platforma online a adus până în prezent 75.796 lei. Donaţiile online au variat între 10 şi 10.000 de lei.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Până vineri au fost cheltuiţi 128.805 de euro, dintre care peste 41.000 de euro pentru publicitate online, peste 20.000 de euro pentru publicitate outdoor, puţin peste 20.000 de euro pentru corturi, în jur de 28.000 de euro pentru promotori, la care se adaugă 8.000 de euro cheltuieli de marketing şi peste 9.000 de euro cheltuieli operaţionale.

''Astăzi începe oficial campania electorală şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au donat până acum şi care ne susţin pentru câştigarea alegerilor. Vom publica în continuare sumele pe
care le vom primi şi le cer Gabrielei Firea şi lui Cătălin Predoiu să facă la fel. E un gest firesc de respect pentru oamenii cărora le cer votul'', a afirmat Nicuşor Dan.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, campanie electorală, cezar preda, finantare campanie electorala, nicuşor dan

0/3 COMENTARII
RRR
07 May 14:16
+0
VOTURI
-0
Minciuni ordinare ale penalilor panicati ca le fuge pamantul de sub picioare. Nicusor Dan a facut publice in mai multe randuri sursele de finantare: "Potrivit declaratiei de avere depusa la Biroul Electoral Municipal, Nicusor Dan a beneficiat de sponsorizari din partea lui Nicolae Christopher Ratiu. El a primit o donatie de 100.000 de lei de la fiul fostului lider taranist.De asemenea, Nicusor Dan a mai incasat o donatie de 10.000 de lei pentru studii sociologice, de la Panotaj Expert SRL si inca 10.000 de lei pentru precampanie si campanie elctorala de la de la Alecsiu Marian Dan."
http://www.aktual24.ro/nicusor-dan-este-sustinut-de-fiul-lui-ion-ratiu-inclusiv-cu-o-importanta-suma-de-bani/
gogu
07 May 06:59
+0
VOTURI
-0
@Tepes Vlad ba imbecilule sa te manance pe tine cainii handicapatule. Mergi si voteaza cu PSD si cu PNL ca astia au facut numai bine Romaniei din 89 si pana acum. PSD hai sa zic ca a mai scos un Robert Negoita care una peste alta a facut ceva in sectorul 3, dar au avut si multe jeguri gen Vanghelie si Ontanu care nu au facut mai nimic si de PNL sa nu mai zic...mai vor sa fie votati dupa experienta cu Rares Manescu la sectorul 6? Nu a facut omul ala absolut NIMIC acolo.
Tepes Vlad
06 May 21:36
+0
VOTURI
-0
Nicusor Dan zis Niculaita Minciuna = sluga strainilor
Cine va indragi strainii sa-i manance inima cainii !
Un lefegiu al strainatatii !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h