CFR: 3 conductori și un șef de tren, crecetați pentru FALSIFICAREA BILETELOR de călătorieTrei conductori şi un şef de tren sunt bănuiţi de poliţiştii de la transporturi din Cluj că ar fi falsificat bilete de călătorie pe care le-ar fi emis în tren persoanelor, modificând distanţele parcurse şi sumele încasate. Prejudiciul cauzat este de peste 16.000 de lei.

CFR: 3 conductori si un sef de tren, crecetati pentru FALSIFICAREA BILETELOR de calatorie
CFR: 3 conductori și un șef de tren, crecetați pentru FALSIFICAREA BILETELOR de călătorie
Foto: ziuaconstanta.ro

La data de 21 septembrie, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au depistat patru bărbaţi, bănuiţi de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

În fapt, cei patru, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, din judeţele judeţele Satu Mare şi Bistriţa – Năsăud, 3 conductori şi un şef de tren, sunt bănuiţi că, începând cu luna iulie 2013, ar fi falsificat peste 70 de bilete de călătorie nenominale, eliberate în tren către diverse persoane.

Din cercetări a reieşit că cei patru ar fi şters de pe bilete datele scrise iniţial, după care le-ar fi completat cu alte date, care reprezentau distanţe mai scurte şi, implicit, sume mai mici decât cele încasate în realitate.

Bărbaţii şi-ar fi însuşit diferenţele de bani, după care ar fi predat la casieria societăţii biletele astfel modificate.

Prejudiciul cauzat este de peste 16.000 de lei.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Etichete: CFR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h