CFR: 39 de trenuri, ANULATE din cauza ninsoriiCFR anunță că 39 de trenuri au fost anulate din cauza ninsorii şi a viscolului.

CFR: 39 de trenuri, ANULATE din cauza ninsorii
CFR: 39 de trenuri, ANULATE din cauza ninsorii
Foto: enational.ro

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR” SA anunţă, duminică după-amiază, că traficul feroviar la această oră se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită şi rafale puternice de vânt, de până la 80 de kilometri la oră, graficul trenurilor fiind adaptat pentru a asigura legătura pe calea ferată cu toate centrele urbane, îndeosebi cu cele din sud-estul ţării, informează mediafax.ro.

Compania precizează că trei pluguri intervin în acest moment pentru deszăpezirea liniilor în partea de sud-est a ţării, iar pe mai multe tronsoane de circulaţie din sud-estul ţării s-a redus numărul de trenuri, fie din cauza viscolului, fie pentru a facilita accesul cu pluguri pentru deszăpezirea liniilor de cale ferată.

Astfel, până la ora 15.00, din cauza viscolului a fost redus numărul de trenuri pe următoarele zece tronsoane: Bucureşti Nord - Constanţa, Bucureşti Obor - Constanţa, Constanţa - Mangalia, Constanţa - Ţăndărei, Ţăndărei - Feteşti, Ciulniţa - Slobozia Veche, Călaraşi Sud - Ciulniţa, Tulcea – Medgidia, Bucureşti Nord – Târgovişte şi Tecuci – Iaşi.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, 39 de trenuri de călători au fost anulate pe următoarele relaţii: Bucureşti Nord – Constanţa, Bucureşti Obor – Constanţa, Constanţa - Mangalia, Constanţa - Ţăndărei, Ţăndărei – Feteşti, Tulcea – Medgidia şi Bucureşti Nord – Târgovişte.

Etichete: CFR, ninsoare, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE