CFR anunţă întârzieri de 10 şi 20 de minute la trenuri, din cauza vremiiTrenurile de călători pot ajunge la destinaţii cu întârzieri între 10 şi 20 de minute, deoarece se circulă în condiţii de iarnă şi pot apărea deranjamente pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţie pentru remediere, au anunţat luni reprezentanţii companiei CFR.

Trenuri anulate din cauza viscolului
Trenuri anulate din cauza viscolului
Foto: cronicadeiasi.ro

Circulaţia trenurilor pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, doar în Iaşi fiind înregistrate luni dimineaţă temperaturi sub zero grade Celsius, informează Mediafax.ro.

Pe raza celorlalte regionale, cu excepţia regionalelor Timişoara şi Cluj, se circulă în condiţii de ninsoare sau lapoviţă, dar nu sunt linii de cale ferată închise, arată Compania Naţională de Căi Ferate "CFR".

Judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj şi Bihor au fost, de duminică după-amiază până luni la prânz, sub avertizare cod galben de ninsoare şi vânt.

Etichete: întârzieri CFR, întârzieri trenuri

0/1 COMENTARII
ce avem de facut
12 ian 21:17
+0
VOTURI
-0
TRENURILE din tara le vedem pe INFOFER.RO

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE