CFR introduce vagon pentru transportul bicicletelor, la trenurile spre litoral, de PaşteCFR Călători informează că, în minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și de 1 Mai, capacitatea de transport la nivelul întregii rețele feroviare va fi adaptată la evoluția și dinamica publicului călător.

CFR introduce vagon pentru transportul bicicletelor, la trenurile spre litoral, de Paste (Foto ziuaconstanta.ro)
CFR introduce vagon pentru transportul bicicletelor, la trenurile spre litoral, de Paşte (Foto ziuaconstanta.ro)

Având în vedere cererea mare de bilete din preajma sărbătorilor, pentru a putea efectua suplimentările operativ, CFR recomandă pasagerilor ca acestea să fie achiziționate din timp, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online și de anticipație.

Biletele de tren pot fi achiziţionate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Programul agenţiilor de voiaj CFR - a doua zi de Paşte (2 mai) vor fi deschise numai 2 agenții:

· Agenția Titan, în Complexul Comercial "Galeriile Titan", între orele 14:00-21:00

· Agenția Carrefour, în Complexul Comercial "Carrefour Colentina", între orele 08:00- 22:00.

Trenurile Tineretului IR 1921 și IR 1922  Sibiu– Râmnicu Vâlcea – Pitești –București Nord – Constanța – Mangalia și retur circulă suplimentar și sunt tarifate la nivel de tren Regio, informează CFR. 

Trenurile Litoral asigură legătura între capitală și Constanța în numai două ore și circulă, fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie – 2 mai, și un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei, conform CFR. 

Prețurile biletelor de tren pe ruta București-Constanța variază în funcție de rangul trenului. Elevii și studenții beneficiază de reduceri.

Astfel, un bilet pentru un student la Trenul Tineretului, la clasa a II-a cu loc rezervat este 18,65 lei, iar dus-întors este 37,30 lei.Etichete: CFR, litoral 2016, paste 2016, tren spre litoral, tren spre mare, vagon transport biciclete

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE