CFR lansează bilete de tren cu 30 de euro pe ruta Bucureşti-BudapestaCFR Călători anunţă că pune la dispoziţia pasagerilor bilete pe ruta Bucureşti-Budapesta cu 30 de euro. Bilete de tren la preţ redus spre Budapesta sunt disponibile şi cu plecare din Braşov.

CFR lanseaza bilete de tren cu 30 de euro pe ruta Bucuresti-Budapesta
CFR lansează bilete de tren cu 30 de euro pe ruta Bucureşti-Budapesta
Foto: CFR CALATORI

Pentru călătoria cu trenul între România şi Ungaria, pasagerii CFR Călători pot beneficia de bilete la tarife atractive prin ofertele FORTUNA Tickets şi TRIP Tickets, informează CFR printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, preţul unui bilet de la Bucureşti spre Budapesta începe de la 29 de Euro, pentru o călătorie cu trenul (detalii, aici) la vagon clasa a 2-a.

Pentru a putea beneficia de reducerile din cadrul ofertei FORTUNA Tickets biletele trebuie achiziţionate cu minim 1 zi înainte de plecarea trenului. Costul biletului pentru călătoria la vagonul cuşetă (6 locuri) este de 39 Euro, iar la vagon de dormit (3 locuri) este 59 Euro.

Pentru călătoria dus întors, Braşov – Budapesta şi retur, costul unui bilet TRIP Tickets este de 55 Euro la clasa a 2-a. Rezervarea locului la vagon clasă nu este obligatorie, dar dacă alegeţi să călătoriţi la vagon cuşetă sau de dormit se plăteşte suplimentar. Copiii beneficiază de o reducere de 50%. Mai multe exemple de tarife găsiţi aici.

Etichete: bilete tren, bucuresti budapesta, CFR, tren

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE