Cheloo, eliminat din emisiunea de la Antena 1Trustul Antena 1 a hotărât, în această după-amiază, să-i rezilieze contractul lui Cheloo pentru încălcarea clauzelor, susţin surse citate de cancan.ro. 

Cheloo, eliminat din emisiunea de la Antena 1 (Foto ziuaconstanta.ro)
Cheloo, eliminat din emisiunea de la Antena 1 (Foto ziuaconstanta.ro)

Informaţia conform căreia trustul Antena 1 a hotărât să-i rezilieze contractul lui Cheloo va fi oficială însă abia mâine dimineaţă, au declarat surse citate de cancan.ro.

Antena 1 are o emisiune de umor începând din această primăvară, din juriul căreia făcea parte şi Cheloo. iUmor este un show cu glume, în care juriul alege cel mai amuzant concurent. Din juriul emisiunii mai fac parte Delia şi Mihai Bendeac.

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziţii, a fost ridicat de mascați, miercuri dimineață. El este cercetat într-un dosar de trafic de droguri. De asemenea, locuința sa din Breaza a fost percheziționată. 

Cântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan este suspectat de procurorii DIICOT atât de consum de droguri, cât şi de trafic de droguri de risc, după ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

UPDATE DIICOT precizează, într-un comunicat de presă, că procurorii Direcţiei, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au efectuat miercuri un număr de 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Prahova și Ialomița, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către un număr de 8 suspecţi a infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 şi până în prezent, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

Etichete: antena 1, Cheloo, dat afară, eliminare, imur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE