Cheloo revine la Antena 1, în juriul unei noi emisiuni, cu Mihai Bendeac şi DeliaAntena 1 va avea o nouă emisiune din această primăvară, cu glume, în care juriul va alege cel mai amuzant concurent. 

Cheloo revine la Antena 1, in juriul unei noi emisiuni, cu Mihai Bendeac si Delia
Cheloo revine la Antena 1, în juriul unei noi emisiuni, cu Mihai Bendeac şi Delia
Foto: paginademedia.ro

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați care vor fi cu ochii pe cei mai carismatici umorişti în cadrul emisiunii iUmor, informează paginademedia.ro.

Emisiunea va avea și doi prezentatori: pe Şerban Copoţ şi pe Andrei Ştefănescu.

„Dacă un concurent o să mă impresioneze, va afla asta, dacă nu, o să-i spun şi de ce nu e locul lui acolo. Nu am venit să sperii pe nimeni, îmi voi spune cât se poate de sincer părarea. E obligaţia mea, ca jurat. Acum, că o să îi comunic în felul meu, asta e altă poveste. De urmărit!", a transmis Cheloo.

În 2013, Cheloo a făcut parte din juriul X Factor, însă a părăsit locul de jurat după ce a făcut câteva afirmaţii nelalocul lor despre orientarea sexuală a unui concurent, scrie click.ro. „Eu disprețuiesc tot ceea ce ești și ce simți, iar țara asta te va trimite acasă", i-a spus atunci unui concurent care își recunoscuse orientarea homosexuală. Reprezentanții trustului au primit o amendă în valoare de 10.000 de lei din partea CNA, împreună cu o mustrare scrisă de la FremantleMedia, deținătorii licenței X Factor.

Şefii postului s-au supărat şi Cheloo a fost înlocuit la masa juriului pentru sezoanele următoare.

Etichete: antena 1, Cheloo, iumor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE