Chiliman îi cere Elenei Udrea să nu profite de "naivitatea lui Paleologu" şi să renunţe la "şmecheriile de două parale"Elena Udrea a declarat ca Bucurestiul are nevoie de curatenie (Foto: gazetanord-vest.ro)
Elena Udrea a declarat că Bucureștiul are nevoie de curățenie (Foto: gazetanord-vest.ro)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, îi cere preşedintelui PD-L Bucureşti, Elena Udrea, printr-o scrisoare deschisă, să renunţe la a mai face o campania electorală bazată pe şmecherie şi atacuri murdare. “Vă cer să renunţaţi la şmecheriile de două parale! Ştiu că v-aţi obişnuit să aveţi o prestaţie publică de natură să compromită orice, de la proiecte şi dezbateri serioase, la persoane şi partide (inclusiv partidul din care faceţi parte). Am însă datoria de a vă împiedica să compromiteţi şi dreptul cetăţenilor din Sectorul 1 la o campanie electorală corectă şi curată”, a arătat Andrei Chiliman.

Edilul Sectorului 1 a afirmat că, de două săptămâni, PD-L duce în Sectorul 1 o campanie electorală bazată exclusiv pe şmecherie şi pe atacuri murdare la persoană, pe minciună şi pe diversiune. Andrei Chiliman acuză PD-L că a înscenat o campanie negativă dusă de el împotriva candidatului PD-L la Primăria Sectorului 1. „V-aţi pictat propriul candidat în clovn, pe urmă l-aţi trimis cu afişul în mână la televizor, ca să pozeze în victimă a lui Chiliman. Apoi, aţi umplut scările blocurilor din Sectorul 1 cu un material electoral negativ care copiază imaginea şi sloganul nostru de campanie, dar în care eu le transmit alegătorilor că datoria mea ar fi furtul din Primărie”, a precizat Andrei Chiliman în scrisoarea deschisă adresată Elenei Udrea.

Primarul Sectorului 1 consideră drept revoltător faptul că PD-L nu are nici curajul, şi nici obrazul de a-şi asuma atacul. “Vă cer să vă asumaţi atacurile! Eu îmi asum tot ceea ce spun despre dumneavoastră în această campanie electorală. Şi în întâlnirile cu oamenii, şi în apariţiile media, şi în materialele electorale. Am, de asemenea, datoria de a vă împiedica să profitaţi de naivitatea şi de lipsa de experienţă a candidatului PD-L la primăria Sectorului 1, în scopul promovării şmecheriilor care au consacrat partidul dvs. Nu aveţi nici un drept să mânjiţi memoria lui Alexandru Paleologu, om de care mă leagă amintirea unei prietenii de familie sincere şi trainice, prin implicarea fiului său într-o campanie electorală murdară, purtată cu armele tupeului şi ale şmecheriei”, a spus Andrei Chiliman.

Edilul Sectorului 1 a mai afirmat că, la începutul acestei campanii electorale, s-a angajat să poarte o luptă electorală corectă, în spiritul competiţiei oneste şi al datoriei pe care o are faţă de cetăţenii Sectorului 1. “Mi-am luat acest angajament întrucât înţeleg perfect ce vor bucureştenii de la noi, atunci când le cerem să investească încredere în persoanele şi în proiectele noastre. Ştiu că oamenii s-au săturat de vorbe goale, şi ne cer fapte. Ne cer implicare şi soluţii la problemele lor reale. Oamenii s-au săturat de şmecherii politicianiste şi ne cer seriozitate, implicare şi respect. Constat, cu regret, că dumneavoastră sunteţi departe de a-i înţelege pe oameni”, a precizat Andrei Chiliman.

Găsiţi aici scrisoarea semnată de Andrei Chiliman.

Etichete: Chiliman, paleologu, Sectorul 1, Udrea

0/0 COMENTARII
MANA MIZERA A LUI LIVIU NEGOITA
01 iun 13:51
+0
VOTURI
-0

Cat de stresati si frustrati pot fi pdl-isti lui Base k sa bage cu o saptamana inainte de alegeri astfel de acuze calomnioase? Sunt ENORM DE SPERIATI si din cauza asta omit sa prezinte situatia in ansamblu si faptele reprobabile ale actualului primar, care LUPTA PENTRU OBTINEREA AVANTAJELOR DE ORICE NATURA SI DESIGUR PENTRU AVERI IMENSE!!

Si in cazul de fata acest Liviu Negoita isi are partea lui...si inca ce babana!!

POSTACII PORTOCALII
30 mai 18:10
+0
VOTURI
-0

PD-L-ul PLATESTE OAMENI CARE SA POSTEZE NENUMARATE MESAJE MINCINOASE! Aveti grija pe cine credeti! Caracterul, omenia si seriozitatea sunt virtuti! Virtuti pe care PDL-ul nu le are, deasemenea nici cei care se preteaza sa sa se vanda mai rau ca prostituatele de pe centura, fiind platiti cu aproximativ UN LEU pentru fiecare mesaj mincinos postat. Dragii mei, va place sa va scaldati in mizeria asta portocalie? Sunteti platiti acum pentru a face treaba lor murdara, dar tot voi veti fi furati in urmatorii 4 ani de zile, in caz ca ... Doamne Fereste, tot ei vor fi la conducere!

CAMPANIE DE DEZINFORMARE DIN PARTEA PDL!!!!
30 mai 18:08
+0
VOTURI
-0

IN ANUL 2008, PRIMARUL LIVIU NEGOITA A APROBAT CONSTRUCTIA UNOR IMOBILE PE 82.000MP PE TERENUL FOSTEI BAZE SPORTIVE DIN PARCUL IOR. Se faceau chiar petitii online pentru oprirea acestui lucru.

Campania murdara a PDL-ului se desfasoara in toate sectoarele, din disperarea de a recupera "terenul" deja pierdut. Cea mai noua si penibila incercare de manipulare a cetateanului, este imprastierea mesajelor mincinoase de tip spam, pe toate site-urile de stiri. In mod cert, urmatorul pas in aceasta campanie de dezinformare, va fi victimizarea candidatilor PD-L, dupa modelul Basescu in primul mandat cand a varsat o lacrima mare cat tupeul lui, dar si in al doilea mandat cu copilul palmuit. IN PDL NU SUNT PERSOANE CREDIBILE. PENTRU CA NU AU CU CE SE LAUDA, SINGURA LOR STRATEGIE E SA JOACE MURDAR!

ATENTIE MARE PE CINE CREDETI!!

daciana
29 mai 20:24
+0
VOTURI
-0

ei dracia dracului v-ati luat iar de ea ? bai , pe ponta nu il vedeti ? pe nevastasa ? pe mincinosul de oprescu ? interesele lor personale ?

soarec
29 mai 20:32
+0
VOTURI
-0

Dudie, copy/paste "pe toate site-urile". Puteti avea si voi un limbaj decent macar?

pisoi
29 mai 20:22
+0
VOTURI
-0

rautatea este in floare ! numai pe udrea o umpleti de noroi zilnic ! ponta si oprescu merita mai mult !

bby
29 mai 20:19
+0
VOTURI
-0

gresit ! nu a-ti gasit persoana potrivita pe care sa o atacati , este prea puternica pentru voi !

dude
29 mai 20:15
+0
VOTURI
-0

udrea a facut multe pentru Romania si sunt convinsa ca ar mai face daca ar ajunge iar la putere ! defapt cred ca va face si daca nu este la putere !

filimon
29 mai 20:12
+0
VOTURI
-0

ce oameni de cea mai mica speta ! nu mai stiti ce sa inventati si cum sa ponogariti femeia ! eu as aduce vorba mai repede de ponta si de promisiunile desarte !

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 20:08
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare “taina” au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR. ..

Crin Antonescu: ridicol, comic, mincinos
29 mai 20:00
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNL Prahova???!?????

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

Intrebare de final ptr Crin ofilit: cum ramane cu acuzatia ca PDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???! Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti "oratoriala"? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?

vivi
29 mai 19:46
+0
VOTURI
-0

udrea a ridicat turismul romanesc peste hotare ! acum va luati de ea din orice cacat . nu va mai plictisiti ? emana stabilitate femeia asta !

nastase
29 mai 19:39
+0
VOTURI
-0

comunistii au venit la putere , si voi tot continuati sa va luati de saraca femeie ! pe astia noi de ce nu ii analizati mai bine ?

bogdan
29 mai 19:35
+0
VOTURI
-0

hahaha a-ti luat-o razna de tot , parca udrea ar fi centrul pamantului , mai lasati si voi femeia sa respire !

gicu
29 mai 19:32
+0
VOTURI
-0

bravo udrea ! continuati sa va luati aiurea de ea , de averile lu ponta nu ziceti nimic ?

cristi
29 mai 19:27
+0
VOTURI
-0

Chiliman sa ne lase…nu arata chiar asa de bine sectorul..i-au murit laudatorii ce sa mai…in afara de 4-5 fatade la blocuri altceva n-a mai facut.

pepsi
30 mai 00:05
+0
VOTURI
-0

Pentru cultura ta generala Chiliman a facut 393 de "fatade" ... Adica a reabilitat cate apartamente? Hai ca esti postac "destept" ... Fa si tu un calcul daca poti... Sau mai bine intreab-o pe Udrica!

master
29 mai 19:27
+0
VOTURI
-0

tunuri imobiliare si cheltuieli astronomice…cam atat a inregistrat Chiliman in perioada petrecuta pe sefia sectorului 1. Anveloparea unor blocuri in care locuiesc apropiatii sai nu e de-ajuns pentru a putea spune ca reabilitarea imobilelor s-a facut in proportie de 100%

pepsi
30 mai 00:05
+0
VOTURI
-0

Da , are 393 de apropiati , nu? Hai ca esti penibil!

mario
29 mai 19:26
+0
VOTURI
-0

Paleologu nu procedeaza asa murdar cum crede samsarul Chiliman. Campania desfasurata de acesta s-a petrecut in deplinatatea legilor

pepsi
30 mai 00:06
+0
VOTURI
-0

Oare? Da , probabil , dar tot trist e sa o pui pe ma-ta sa-ti picteze un afis cu tine in care sa arate ca esti clovn!

next
29 mai 19:26
+0
VOTURI
-0

frica de Udrea e mare, dar sa-i asociezi numele cu astfel de fapte ridicole, e absurd…

pepsi
30 mai 00:07
+0
VOTURI
-0

Pai insasi Udrea este absurdul , ridicolul. Numele ei o sa apara in urmatoarea editie a dictionarului de sinonime la cuvintele corupt , tigan , moldovean , penibil!

boris
29 mai 19:26
+0
VOTURI
-0

Mentalitatea lui Paleologu este una modernista, europeana bazata pe proiecte si strategii de lunga durata..e inevitabila o schimbare si astept cu nerabdare preluarea sefiei Primariei de sector de catre Paleologu

pepsi
30 mai 00:08
+0
VOTURI
-0

Da , si porcii de obicei zboara cand Patentologu fumeaza canepa cu pipa lui de comandor frustrat!

razvan
29 mai 19:25
+0
VOTURI
-0

Paleologu a fost intotdeauna un tip cinstit, educat si prevad o victorie a acestuia in sectorul 1…ajunge cu Chiliman asta care a cam stat degeaba la primarie. Paleologu n-are nevoie de astfel de practici pentru a castiga batalia cu Chiliman

pepsi
30 mai 00:11
+0
VOTURI
-0

Da-da ... A stat degeaba! Ce bine o fi sa stai degeaba si sa reabilitezi sute de blocuri , sa construiesti gradinite noi , sa construiesti un adapost pentru cainii maidanezi... Dar mai ales , sa construiesti un corp dotat cu toate aparaturile necesare pentru spitalul Grigore Alexandrescu!

horia
29 mai 19:15
+0
VOTURI
-0

udrea spune lucruri foarte importante mai bine a-ti ascultao cu atentie in loc sa o balacariti in halul asta !

Marius
29 mai 19:22
+0
VOTURI
-0

Care lucruri importante? Saraca nu stie cum sa mai scoata PDLul din groapa in care e.Din pacate pentru ea nici nu exista vreo posibilitate sa reuseasca, si-au facut-o cu mana lor!

marius
29 mai 19:13
+0
VOTURI
-0

ce oammmmmmmeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiii , bai da gata mah lasati femeia in pace este prea desteapta si puternica pentru voi !

Andreia
29 mai 19:23
+0
VOTURI
-0

Daca e atat de desteapta si puternica ce mai cauta la PDL?N-o mai laudati atat ca nu aveti argumente concrete.Este doar un alt om creat de Basescu pentru Basescu.

leo
29 mai 19:10
+0
VOTURI
-0

ce nenorociti , nu v-ati saturat sa o tot balacariti pe udrea ? acum pe bune , a avut si are numai idei bune !

Mihai
29 mai 19:25
+0
VOTURI
-0

Dar ea nu s-a saturat sa minta un popor intreg?Acum incearca sa faca ceva din Paleologu , dar si-a ales sectorul gresit. PAleologu daca ar avea un pic de minte si-ar da seama ca alaturi de PDL este pe drumul gresit.

alex
29 mai 19:07
+0
VOTURI
-0

a-ti inebunit de tot nu mai stiti de ce sa va luati ! mai lasati femeia in pace !

gigi
29 mai 18:52
+0
VOTURI
-0

pacat ca multi o vad rau pe udrea , este ft ok si merita sa fie sustinuta , o mana de fier !

nae
29 mai 18:41
+0
VOTURI
-0

udrea merita toate laudele atat pt atunci cand a fost la putere cat si pentru acum ! tot respectul !

laur
29 mai 18:32
+0
VOTURI
-0

femeia asta cred ca poate face si obtine tot ce isi doreste , este puternica si capabila !

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 18:10
+0
VOTURI
-0

Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel...iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!!!!!!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 18:05
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR! !

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 18:02
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR. ..

Crin Antonescu: ridicol, comic, mincinos
29 mai 17:54
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNL Prahova???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

Intrebare de final ptr Crin ofilit: cum ramane cu acuzatia ca PDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???! Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti "oratoriala"? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?

Mon`Lisu
29 mai 17:52
+0
VOTURI
-0

PDL este cel mai curat partid. PDL in curand va fi regretat! USL va toca banii multi care sunt acum in visterie, isi vad doar interesul, nu si nevoile poporului!

belu
29 mai 17:50
+0
VOTURI
-0

Banuiesc ca nu crede nimeni promisiunile lui Ponta. Nu ma astept la schimbari in bine de cand au venit ei la guvernare. Vom ajunge ca Grecia, in curand va veni iar criza financiara.

luca
29 mai 17:47
+0
VOTURI
-0

Maimutoiul asta de Ponta o sa dea din colt in colt cand va vedea ce inseamna sa guvernezi o tara, nu stie el ce responsabilitate are pe umeri, viseaza pensii exagerat de mari, dar din ce bani va avea sa le plateasca??

carmen
29 mai 17:45
+0
VOTURI
-0

Ponta care a fost crescut de comunistul de Iliescu din pacate a ajuns la putere. O sa readuca comunismul in Romania.

adina
29 mai 17:43
+0
VOTURI
-0

Din cauza acestor comunisti din usl pusi pe ciordeala,vom avea mult de suferit.Sper ca situatia se va schimba pe 10 iunie… sau macar in septembriee

costica
29 mai 17:40
+0
VOTURI
-0

Deja imi permit sa mananc in oras si sa imi iau vacante. Daca o sa continuam tot asa, curand imi dau demisia ca ma ajuta Ponta sa traiesc

bang
29 mai 17:38
+0
VOTURI
-0

Ma minunez cand ma trezesc dimineata, de cand cu noul guvern, si vad ca mi se umple contul cu bani. Ponta cat te-am asteptat sa imi dai posibilitatea sa imi platesc datoriile la banci, chiria si chletuielile de zi cu zi. Bineinteles sunt ironic!

vasi
29 mai 17:35
+0
VOTURI
-0

Ponta te “iubim”. Bine ai venit la putere. Cat ai de gand sa stai pe aici? Ce ai de gand sa faci aici ? Ce o sa realizezi din ce ai promis? Te depaseste aceasta functie

alex
29 mai 17:33
+0
VOTURI
-0

Din fericire nu am prins perioada comunismului. Dar acum cu Ponta la guvernare vom traii aceleasi vremuri. Cand ne guverneaza un comunist nu se mai poate numii democratie in Romania.

Nelu
29 mai 17:25
+0
VOTURI
-0

Ponta nu stie sa isi gestioneze propriile venituri dar sa conduca o tara intreaga! Zilele ce vor urma cu acest nou guvern vor fi apocaliptice pentru Romania.

Vali
29 mai 14:48
+0
VOTURI
-0

La cat a furat Chiliman nici n-ar mai trebui sa ne preocupe acest individ care nu a facut decat sa-si bata joc de sectoru’ 1 prin acele licitatii dubioase.Nu ii pasa catusi de putin de noi sau de problemele noastre.

pepsi
29 mai 15:16
+0
VOTURI
-0

Pai cu problemele tale mentale nu prea te poate ajuta... Poate un doctor sau o camasa de forta!

Melania
29 mai 15:55
+0
VOTURI
-0

Cred ca locuiesti in alt sector. Hai sa iti spun de ce. Chiliman este zilnic pe teren pentru a dialoga cu cetateanul. Spre deosebire de alti politicieni se preocupa de locuitorii sectorului pe care il conduce pe tot parcursul anului, nu doar de Paste si de Craciun. Apoi, nu stiu despre ce licitatii dubioase vorbesti, dar daca sunt acele licitatii in urma carora mi-a reabilitat blocul si mi-a amenajat spatiul verde cu bani mai putini decat in alte sectoare, atunci recunosc ca e dubios cum un primar poate sa nu isi bage bani in buzunarul propriu.

Gigi
29 mai 14:48
+0
VOTURI
-0

Chiliman,un alt hot la fel ca Oprescu,Piedone etc.A stricat tot si nu a lasat nimic bun in urma lui. Acest Chiliman a fost un primar necinstit bagand banii cetatenilor in buzunar, iar prin toate deciziile pe care le-a luat de-alungul mandatului nu a dat semen ca fiind un primar de nadejde !!!!

pepsi
29 mai 15:11
+0
VOTURI
-0

Unde sefule? Cred ca a bagat banii in reabilitari , in tot sectorul 1 ... Amice , esti praf!

Melania
29 mai 15:50
+0
VOTURI
-0

Te anunt cu parere de rau ca esti complet dezinformat, iar opinia ta nu poate fi luata in seama. Chiliman a ridicat Sectorul 1 si l-a mentinut la un nivel european prin programele de investitii prin care s-a vizat tocmai imbunatatirea calitatii vietii cetateanului.

Salvati Parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 13:46
+0
VOTURI
-0

Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel...iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!

David
29 mai 13:48
+0
VOTURI
-0

Prietene, ai gresit stirea. Ai dat copy/paste la stirea gresita. Asa postaci inapti are PDL-ul ?

Salvati Parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 13:46
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR!

Salvati Parcul IOR de Robert Negoita
29 mai 13:46
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR.

Ponta acuzat de crima
29 mai 13:44
+0
VOTURI
-0

“Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: “Cristi m-a anuntat, cand s-a intors de la serviciu, in jurul orei 17, ca va avea o vizita si sa nu ma sperii daca aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte cu un coleg si a spus numele Ponta. Mi-a cerut sa le pregatesc o cafea si, daca se poate ar fi mai bine sa nu asist la discutii. In jurul orei 17.30 a venit musafirul asteptat iar eu, conform intelegerii cu Cristi, am plecat in vizita la o vecina. Ultima persoana care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”.

Macaroana
29 mai 13:40
+0
VOTURI
-0

Mai bine si-ar vedea de viata lui!!! de hotiile care le-a facut, alaturi de alti, precum Oprescu, Vancghelie, Ontanu..

pepsi
29 mai 15:10
+0
VOTURI
-0

De ce? Mai bine ti-ai vedea tu de viata ta trista de postac. Ma cum poti sa dormi noaptea ? Nu ai vise umede cu Chiliman? Cred ca ai ajuns sa-l visezi!

Bebe
29 mai 13:35
+0
VOTURI
-0

Chiliman este un hot!! Cred ca a sosit momentul ca bucurestenii din sectorul 1 sa afle o data toate mizeriile pe care le-a facut si le face cu acest domn si nu da semne de oprire din furatul de la primarie, cat si de la cetateni !!!!

pepsi
29 mai 15:09
+0
VOTURI
-0

De ce e hot maestre? Adica nu te inteleg... Esti hot daca muncesti , daca mergi pe teren si vorbesti cu oamenii , daca reabilitezi , daca duci sectorul 1 la cel mai inalt nivel?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE