Chiliman: Putem găsi căi de colaborare între Iniţiativa România Liberală şi Mişcarea PopularăPrimarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost întrebat, luni, dacă este posibil ca Iniţiativa România Liberală să fuzioneze cu Mişcarea Populară, în condiţiile în care ambele mişcări sunt pe zona de dreapta. El a spus că se pot găsi căi de colaborare.

Chiliman
Chiliman
Foto: viatadefamilie.ro

Chiliman a precizat că toţi cei care doresc să îşi spună cuvântul pe partea dreaptă a eşeichierului politici sunt bineveniţi în cadrul Iniţiativei România Liberală, informează Mediafax.ro

"Nu discutăm aici de colaborări politice. Noi aici nu ne-am întânit ca să discutăm, noi am lansat o fundaţie, Iniţiativa România Liberală e o platformă de dezbateri în jurul unor idei, principii, politici, în niciun caz nu în jurul unor oameni. Ca atare, toţi cei care doresc să îşi spună cuvântul pe partea dreaptă sunt bineveniţi în cadrul Iniţiativei", a spus Chiliman.

Întrebat dacă Iniţiativa România Liberală se va transforma în partid dacă el va fi exclus din PNL, Chiliman a precizat că o fundaţie nu se poate transforma în partid.

Etichete: Chiliman, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE