Chilipiruri imobiliare în centru, de la RA-APPSbani
bani

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a vândut ieri doar două apartamente dintre cele cinci imobile din Bucureşti ofertate, la licitaţia cu strigare prezentându-se câte un singur cumpărător, persoane fizice, fără ca pentru celelalte trei case să existe oferte.

Unul dintre cele două apartamente vândute, o mansardă cu două camere în suprafaţă utilă de 63 metri pătraţi dintr-un imobil de două etaje aflate pe strada Alex. Phillipide, sector 2, a fost vândut cu 52.000 euro fără TVA, reprezentând chiar preţul de pornire, au transmis agenţiei MEDIAFAX reprezentanţii RA-APPS. Pentru acest apartament au fost cumpărate două dosare de prezentare, iar la licitaţie s-a înscris o singură persoană.

Al doilea apartament vândut, cu trei camere şi suprafaţă utilă de 92 mp dintr-un imobil de două etaje situat în strada Bitolia, sector 1, a fost cumpărat tot la preţul de pornire, de 99.500 euro fără TVA, în condiţiile în care o singură persoană a fost interesată de acest activ.

Pentru celelalte trei apartamente scoase la vânzare, respectiv un apartament cu patru camere în suprafaţă de 122 mp din strada Cuza Vodă (cu un preţ de pornire de 259.800 euro fără TVA), un apartament cu trei camere - 83 mp din strada Luterană (73.000 euro fără TVA), şi un apartament cu cinci camere - 196 mp de pe Calea Călăraşilor (286.000 euro fără TVA), nu s-a prezentat nicio persoană, astfel că licitaţia va fi reluată cu aceleaşi preţuri de pornire.

Etichete: dorobanţi, rapps

0/0 COMENTARII
chilipir
15 mar 10:06
+0
VOTURI
-0

o mansardă cu două camere în suprafaţă utilă de 63 metri pătraţi cu 52.000 euro fără TVA vi se pare chilipir? Mai ganditi-va. La fel si la al doilea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE