Chimistul de la Hexi Pharma, URMĂRIT PENAL în dosarul dezinfectanților diluațiMihail Leva, director de producție la Hexi Pharma, a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale. El va fi cercetat sub contrl judiciar.

Chimistul de la Hexi Pharma, URMARIT PENAL in dosarul dezinfectantilor diluati
Chimistul de la Hexi Pharma, URMĂRIT PENAL în dosarul dezinfectanților diluați
Foto: hexi.ro

Mihail Leva e acuzat de complicitate la participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, anunță Agerpres.ro.

În același dosar, Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, va fi dusă sâmbătă la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Ea a fost reținută vineri noapte, fiind acuzată de săvârșirea a 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și 29 de infracțiuni de înșelăciune în formă simplă, precum și infracțiunea de participație improprie de zădărnicirea combaterii bolilor.

Procurorii susțin că Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 — 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei.

Etichete: chimist, dezinfectanti diluati, Flori Dinu, Hexi Pharma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h