Chinezul care a aruncat la WC doi conaţionali ai săi, într-un apartament din Bucureşti, expulzatDoi chinezi au șocat întreaga Românie, în anul 1995, atunci când și-au tranșat și apoi au fiert doi dintre conaționalii săi și i-a aruncat la toaletă, într-un apartament din București. Unul dintre ei a scăpat de închisoare dintr-o eroare judiciară, celalălalt și-a ispășit pedeapsa și urmează să fie eliberat și expulzat.

Chinezul care a aruncat la WC doi conationali ai sai, intr-un apartament din Bucuresti, expulzat (Foto realitatea.net)
Chinezul care a aruncat la WC doi conaţionali ai săi, într-un apartament din Bucureşti, expulzat (Foto realitatea.net)

Amândoi au fost prinși, însă doar Li Zong Chang a fost condamnat la 23 de ani și opt luni de închisoare, pentru că celălalt complice, Zhao Tun Guo a fost eliberat dintr-o eroare judiciară. Cea care l-a achitat a fost judecătoarea Viorica Dinu (n.r. arestată pentru corupție).

Li Zong Chang a beneficiat de o reducere a pedepsei, cu doi ani, după noul cod penal, așa că a ajuns la 21 de ani și opt luni. Astfel, după un periplu prin pușcăriile din București și Giurgiu, acesta urmează să fie eliberat anul acesta. Judecătorii au mai decis expulzarea lui în regim de urgență, imediat ce va ieși pe poarta penitenciarului, scrie libertatea.ro. 

Etichete: chinez, crimă, expulzare, expulzat, fiert, toaleta, wc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h