ALPAB pune chioşcuri de jumătate milion de euro în parcurile bucureşteneDupa ceasuri de aur, ALPAB amplaseaza acum in parcuri chioscuri de 30.000 de euro (Foto: B365.ro)
După ceasuri de aur, ALPAB amplasează acum în parcuri chioșcuri de 30.000 de euro (Foto: B365.ro)

Proiectul ALPAB-ului a fost prezentat, miercuri, la Comisia Tehnică de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Capitalei. Reprezentanţii ALPAB au cerut permisiunea de a amplasa cele 16 chioşcuri în parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Tineretului, Carol, Floreasca, Bordei, Unirii şi Izvor. Potrivit directorului adjunct al ALPAB, instituţia a semnat deja contractul pentru fabricarea chioşcurilor cu firma Continet, în urma unei licitaţii, doua chioşcuri fiind deja amplasate în Parcul Herăstrău, scrie Hotnews.ro.

Membrii Comisiei au fost de acord cu amplasarea obiectivelor în aceste locaţii, mai puţin în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu, care sunt monumente istorice.

În plus, membrii Comisiei au criticat designul chioşcului, catalogându-l ca "oriental", deşi reprezentanţii ALPAB îl vroiau "reprezentativ pentru începutul de secol XX, când s-au amenajat aceste parcuri". Reprezentanţii ALPAB vor trebui să revină la comisiei pentru designul chioşcului.

Etichete: ALPAB, chioşc, Cişmigiu, Herăstrău, parc

0/0 COMENTARII
Costel
12 May 12:45
+0
VOTURI
-0

Si uite asa, nu mi se mai pare mult 4000 euro mp construit, in complexul Stejari, al lui Tiriac...Fata de 15.000 e parfum

didi
12 May 10:35
+0
VOTURI
-0

Chioscurile sunt foarte frumoase si nu sunt orientale...problema e ca tiganii care vand popcorn in ele or sa se intinda si pe alei

Je
12 May 09:43
+0
VOTURI
-0

Pai ce alt design decat oriental puteau sa gaseasca pentru chioscuri niste mitici manelisti ca sefii de la ALPAB?!

Cine produce de pe urma chioscurilor?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h