Christian Ciocan este noul vicepreședinte al Asociației Internaționale a PolițiștilorChristian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a fost desemnat vicepreședinte al Asociației Internaționale a Polițiștilor. 

Christian Ciocan este noul vicepresedinte al Asociatiei Internationale a Politistilor
Christian Ciocan este noul vicepreședinte al Asociației Internaționale a Polițiștilor

Christian Ciocan a fost numit în funcția de Vicepreședinte-asistent al IPA Regiunea 1 București. 

"Urmare a Hotararii Comitetului Executiv al IPA Regiunea 1 Bucuresti, din data de 28.12. 2015, domnul comisar-sef de politie Christian CIOCAN a fost numit in functia de Vicepresedinte-asistent al IPA Regiunea 1 Bucuresti. In cadrul activitatii pe care o va desfasura, domnul CIOCAN va gestiona si relatiile cu reprezentantii mass-media, in plan intern si international", anunță Comitetul Executiv Regional IPA Regiunea 1 Bucuresti. 

Asociația Internațională a Polițiștilor este o organizaţie non-profit şi nonguvernamentală - fiind afiliate de 66 de state ale lumii, cu sediul administrativ in Anglia - care nu se implică în probleme de serviciu, dispute de muncă sau politice. 

IPA este un ONG independent, cu statut consultativ special în Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite (ECOSOC); cu statut consultativ pe lângă Consiliul Europei, Organizaţia Statelor Americane (OAS) şi UNESCO. 

IPA respectă principiile enunţate în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, adoptată de Naţiunile Unite în 1948 şi respinge orice formă de constrângere.

Etichete: Asociației Internaționale a Polițiștilor, Christian Ciocan, IPA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE