Christian Sabbagh NU va mai pezenta jurnalul de ştiri de la Kanal D. Cine îl înlocuieşteChristian Sabbagh NU va mai prezenta principalul jurnal de ştiri al Kanal D din timpul săptămânii. Anunţul a fost făcut chiar de prezentator în cadrul jurnalului de vineri seara.

Christian Sabbagh NU va mai pezenta jurnalul de stiri de la Kanal D. Cine il inlocuieste (Foto libertatea.ro)
Christian Sabbagh NU va mai pezenta jurnalul de ştiri de la Kanal D. Cine îl înlocuieşte (Foto libertatea.ro)

Christian Sabbagh se retrage de la ştiri. El le-a spus telespectatorilor şi în ce proiect urmează să se implice, dar şi cine îl va înlocui la pupitrul ştirilor.

"Din 2010, ma aflu la pupitrul Ştirilor în fiecare seară de luni până vineri şi vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o. În această toamnă mă voi implica într-un proiect care s-a dezvoltat din nevoia de a trăi într-o societate mai sigură... Acum pregătesc o nouă emisiune, un demers jurnalistic şi de investigţtie unic în România - Sabbagh în acţiune...", a spus Christian Sabbagh, citat de romaniatv.net. 

El a precizat că principalul jurnal al zilei de la Kanal D va fi prezentat de colega sa, Simona Pătruleasa. 

"Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este Sabbagh în acţiune, trebuie să îmi dedic cât mai mult timp, să fiu pe teren. Tocmai de aceea, de săptămâna viitoare, colega mea Simona Pătruleasa va prezenta principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de dumneavoastră, aşa că ne vom revedea weekend de weekend la ştiri", a spus Christian Sabbagh.

Etichete: Christian Sabbagh, jurnal stiri kanal d, simona patruleasa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE