Christopher Atkins, actorul principal din „Laguna Albastră“, vine în RomâniaChristopher Atkins, actorul american devenit celebru cu rolul principal din filmul „Laguna Albastră“, va veni, vineri, în premieră, în România.

Christopher Atkins vine in Romania
Christopher Atkins vine în România
Foto: movpins.com

Cu peste 60 de roluri în producţiile cinematografice de la Hollywood, dar şi vedeta unui reality show realizat de VH 1 în urmă cu câţiva ani, vedeta americană va sosi la Bucureşti vineri dimineaţă, scrie Mediafax.

"Abia aştept să ajung în România, sunt chiar încântat, mai ales că l-am interpretat pe Dracula, despre care ştiu că îşi are originile aici. Acum câţiva ani chiar am jucat într-un film alături de mai mulţi actori români, printre care şi Monica Bîrlădeanu (n.r. - „Caved In"). Şi bineînţeles că am auzit de Nadia Comăneci, (n.r. - Gheorghe) Hagi şi (n.r. - Ilie) Năstase. Fiind fan al sporturilor de contact, am început să urmăresc galele Superkombat, aşa că mă onorează invitaţia lui Eduard (n.r. - Irimia, preşedintele Superkombat)", a spus vedeta de la Hollywood.

Christopher Atkins va pleca, tot vineri, spre Constanţa, unde a fost invitat la o petrecere. Actorul american va pleca din România duminică dimineaţă.

Christopher Atkins, născut pe 21 februarie 1961, este un actor american care a devenit celebru cu rolul său de debut, din „Laguna Albastră/The Blue Lagoon", din 1980. În anii 1990 şi 2000, el a jucat în multe filme, cum ar fi „Fatal Charms", „Proiect Cobra III/Project Shadowchaser III" şi „Angel Flight Dawn".

De asemenea, acesta a jucat în „Caved In", „Spiritual Warriors", „13th Child", „Angajatul lunii/The Employee of the Month", „Tequila Express", „Quigley" şi „True Legends Of The West".

Christopher Atkins a fost nominalizat la premiul Globul de Aur pentru debut în 1981, pentru rolul din „Laguna Albastră".

Etichete: actor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE