Cinci linii regionale noi de transport persoane, cu plecare din Bucureşti. VEZI TRASEULCinci linii regionale noi au fost înființate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov, numărul total al liniilor ajungând astfel la 53. Aceste cinci linii noi sunt operate de Serviciul Transport Voluntari, cu plecare din Capitală. 

Cinci linii regionale noi de transport persoane, cu plecare din Bucuresti. VEZI TRASEUL
Cinci linii regionale noi de transport persoane, cu plecare din Bucureşti. VEZI TRASEUL

Pentru implementarea Programului Integrat de Transport Public de Călători pentru Regiunea București – Ilfov, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) înființează cinci linii regionale noi, informează Primăria Capitalei.

Astfel, începând din 20 iulie 2019, sunt asigurate următoarele rute:

- R411: Bucur Obor – Gagu;
- R412: Bucur Obor – Măineasca;
- R417: Bucur Obor – Cozieni;
- R459: Platforma Pipera – Pasaj CFR Tunari;
- R460: Republica – Pasaj CFR Ștefănești.

Cele cinci linii regionale vor fi operate de SC Serviciul Transport Voluntari SA.

„În prezent, numărul total al liniilor regionale înființate de TPBI a ajuns la 53. Dintre acestea, 41 sunt operate de STB SA, 10 de SC Serviciul Transport Voluntari SA și două de STCM Ecotrans Chitila. Alte 20 de trasee se află în procedură competitivă de atribuire către operatorii privați, care vor practica același tarif de 1,50 lei/călătorie și vor utiliza Sistemul Automat de Taxare. Pe toate liniile regionale, indiferent de operator, titlurile de călătorie sunt puse la dispoziție prin rețeaua de vânzare a STB SA, această companie fiind singura care gestionează Sistemul Automat de Taxare", se precizează într-un comunicat remis la redacţie. 

 

Etichete: Bucureşti, Capitală, linii regionale, STB SA, transport persoane

0/4 COMENTARII
Constantiniu Marcel
23 iul 13:26
+0
VOTURI
-0
Multumesc pentru informatie. Asa e bine.
nimeni
22 iul 15:12
+0
VOTURI
-0
Raspuns 2: In privinta firmelor de taxi, este foarte indicat SA VA PAZITI, in orice oras al tarii, de SOFERII CARE STATIONEAZA, in special in zona obiectivelor de genul garilor, aeroporturilor, chiar si pe langa mall-uri. De ce? Cei care asteapta sunt de fapt mai lenesi si mai profitori si ei asteapta "pestisorul de aur" sau, mai pe romaneste, "UN FRAIER" pe care sa-l pacaleasca si sa-l fure de bani (au metodele lor de fraudare, inclusiv cu aparatul de taxare). Cel mai bine este SA FACETI COMANDA de taxi, fie prin dispecerat, fie prin aplicatii de genul CLEVER TAXI sau UBER sau YANGO. Un alt sfat este sa abordati soferii de taxi care vedeti ca sosesc in zona garii CU PASAGER si PASAGERUL COBOARA. Acestia au interesul sa plece, eventual in cursa (nu sa plece goi, fara calator). Majoritatea sunt corecti, spre deosebire de "rechinii" care asteapta "fraieri" pe care sa-i pacaleasca.
nimeni
22 iul 15:07
+0
VOTURI
-0
Raspuns: De la Gara de Nord pana la Piata Unirii ajungeti cu autobuzul (de noapte) N117:
Harta trasee de noapte:
http://www.stbsa.ro/maps1/Trasee_noapte.pdf
Info trasee de noapte:
http://www.stbsa.ro/v_noapte.php
Constantiniu Marcel
22 iul 14:00
+0
VOTURI
-0
Desteptii Capitalei europene Bucuresti, daca ajungi noaptea in Gara de nord cu trenul,dupa ora 23.30 , cu ce metrou sau autobuz mai ajungi in Centrul Capitalei? Halal Capitala europeana, lasat de autoritati pe mina japcangiilor de taximetristi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h