Cinci noi smart-parking-uri, construite în Sectorul 2. CUM VOR FUNCŢIONAPrimăria Sectorului 2 anunţă că va construi cinci noi smart-parking-uri în sector, având în vedere cererea mare de locuri de parcare din partea cetăţenilor. Ca principal avantaj, parcările rotative oferă mai multe locuri de parcare decât parcajele clasice la sol, pe o suprafaţă mult mai mică de teren. 

Cinci noi smart-parking-uri, construite in Sectorul 2. CUM VOR FUNCTIONA
Cinci noi smart-parking-uri, construite în Sectorul 2. CUM VOR FUNCŢIONA

"În perioada următoare, Primăria Sectorului 2 va construi cinci parcări inteligente pe bază metalică, rotative, care vor maximiza spațiul utilizat pentru a crea cât mai multe locuri de parcare în locații ce în mod normal nu ar permite amenajarea de parcări supraterane sau subterane convenționale", informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie.

Conform sursei citate, noile parcări moderne vor fi amplasate pe bd. Chișinău nr. 24, Şos. Pantelimon nr. 283 și nr. 330, str. Răscoala nr. 10 şi str. Făinări nr. 8.
Execuția lor va dura între 155 de zile și 220 de zile, în funcție de specificațiile tehnice ale fiecărui proiect în parte.
Investițiile sunt realizate în concordanță cu „Strategia de dezvoltare a Sectorului 2", problema parcărilor fiind una dintre preocupările principale ale conducerii administrației locale.

"Având în vedere creșterea numărului de autovehicule în comparație cu structura sectorului, care nu permite realizarea de parcări pe suprafețe foarte mari, sunt căutate variante alternative care nu ocupă la fel de mult spațiu ca o parcare clasică, dar rezolvă eficient situația", a explicat primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

Etichete: mugur mihai toader, parcari inteligente, parcari rotative, Sectorul 2, SMART PARKING

0/4 COMENTARII
GOGU
26 sep 13:44
+0
VOTURI
-0
220 de zile pentru a instala o structura metalica ???? SUNTEIT NEBUNI ???? hotilor
Amerigo
20 sep 11:09
+0
VOTURI
-0
La Mega Mall se afla un teren viran IMENS..unde Primaria ar putea construi o parcare pentru toti cei ce traiesc in proximitatea mall-ului...De ce nu se face NIMIC in zona aceea pentru parcari??? Refacerea trotuarelor in zona este DEZASTRUASA!!!
did isong
10 sep 12:07
+0
VOTURI
-0
in sfarsit o veste buna.Abia astept sa am si eu garajul meu, ferit de intemperii si de vandalism.
Totul este sa va tineti si de cuvant.
Multumim si succes.
Guardian of Worlds
04 sep 13:26
+0
VOTURI
-0
:)) In un miliard de zile pot si termina lucrarile. CU cat mai multe cu atat mai bine pt buzunarul lor incapator.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE