Cinci tramvaie noi la RATB, în 2015, trei modernizate şi 20 de automate noi pentru carteleRATB a primit, în 2015, 545 milioane lei pentru subvenţie şi 34 de milioane de lei pentru investiţii. Conform viceprimarului Cornel Pieptea, suma dedicată investiţiilor va fi folosită pentru tramvaie şi automate pentru eliberarea cartelelor.

Cinci tramvaie noi pentru RATB, in 2015, trei modernizate si 20 de automate noi pentru cartele
Cinci tramvaie noi pentru RATB, în 2015, trei modernizate şi 20 de automate noi pentru cartele

Consilierii generali ai PNL au susţinut o serie de amendamente, luni, la proiectul de buget propus de Primăria Capitalei. Conform viceprimarul Cornel Pieptea, aceştia au obţinut, printre altele, majorarea subvenției la RATB, de la 530 mil. lei la 545 mil. lei şi o majorare de la 6 mil. la 34 mil. lei, la investiţii. VEZI AICI BUGETUL PMB PE 2015.

"Vor putea fi construite cinci tramvaie Bucur, se vor moderniza trei tramvaie și se vor introduce 20 de automate pentru eliberarea cartelelor RATB", informează Cornel Pieptea, printr-un comunicat de presă.

"Prin aceste investiții nu vom realiza doar modernizarea parcului de transport al RATB, dar vom asigura și un flux de activitate pentru uzina regiei, unde 800 de oameni își doresc să muncească și așteaptă în acest sens comenzi de la Primărie.", adaugă viceprimarul.

Etichete: buget ratb 2015, investitii ratb, tramvaie RATB

0/5 COMENTARII
Ing.
08 apr 10:03
+0
VOTURI
-0
Am fost de 2 ori la aeroport anul trecut. Automatul avea, în ambele cazuri, o hârtie A4 pe care scria ,,Nu emite card multiplu". În română, că doar nu vin străini la aeroport, nu? Bine că îmi încărcasem din timp cardul (mă aşteptam să nu meargă tehnologia RATBului).
Dr.
08 apr 07:33
+0
VOTURI
-0
Da' unde ie aotobuzile ielectrice, ca nu le vad pe nicaieri?
aporizue
08 apr 00:03
+0
VOTURI
-0
Daca nu se cheltuiau bani pe prostii erau bani sa se produca mult mai mute tramvaie.
Spre ex CSM Bucuresti inghite 7 mil euro /an. Din banii astia mai fabrici 7 tramvaie noi. Sau fabrici 5 si mai modernizezi 5. Adica am fi avut un total de 10 tramvaie produse si 8 modernizate anul acesta. Dar trebuie sa dam bani la echipa urbei unde sunt angajate rudele consilierilor nu sa producem ceva in Romania!
Ec.
07 apr 14:55
+0
VOTURI
-0
Iezista si aotomatu bre, da' daca mergi doar cu taxiu' la airoport n-ai cum sa-l vezi.
Ing.
07 apr 14:00
+0
VOTURI
-0
Automatele de carduri au mai fost bugetate acum vreo câţiva ani, ba chiar s-a făcut un contract atunci, apărut şi în ROGOP-ul publicat pe www.ratb.ro. Dacă e în ROGOP (Registrul Operaţiunilor Generatoare de Obligaţii de Plată), înseamnă că ori s-au plătit deja bani, ori generează penalităţi. Câştigătorul contractului? Desigur, firma UTI!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE