Cindy Crawford, în costum de baie și fără machiaj, la plajă. Cum arată vedeta nemachiată. VIDEOCindy Crawford a fost surprinsă pe o plajă din Miami, în costum de baie și fără machiaj.

Cindy Crawford, in costum de baie si fara machiaj, la plaja. Cum arata vedeta nemachiata. VIDEO
Cindy Crawford, în costum de baie și fără machiaj, la plajă. Cum arată vedeta nemachiată. VIDEO
Foto: captura video Youtube

Cindy Crawford, modelul de 49 de ani, a atras multe priviri în această săptămână pe o plajă din Miami, unde s-a bronzat într-un costum de baie alb și fără să fie machiată, așa cum obișnuia să apară în public, scrie UPI.com, citat de Agerpres.

Vedeta a fost zărită bucurându-se de vremea frumoasă alături de soțul său, Rande Gerber.

"Cine are nevoie de coafură și machiaj când arăți astfel chiar și după ce ai înotat în apa oceanului", a scris pe Instagram Rande Gerber referindu-se la soția sa, menționând totodată că turneul de promovare al cărții continuă la Miami.

Cei doi se află la Miami pentru a promova noua carte a lui Cindy Crawford, 'Becoming', lansată în 29 septembrie, care prezintă viața și cariera vedetei, cu un bogat conținut fotografic.

În urmă cu câteva luni, Crawford a fost victima unui incident, persoane necunoscute sustrăgând una din fotografiile neretușate ale vedetei realizate pentru revista Marie Claire Mexico. Fotografia a fost modificată cu un program de editare fotografică și a fost apoi difuzată pe internet.

Cindy Crawford și Rande Gerber sunt căsătoriți din 1998 și au împreună doi copii — Presley (16 ani) și Kaia (14 ani).

Etichete: machiaj, vedetă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h