Cine a fost numit noul manager interimar al Spitalului ColentinaMedicul Silvi Ifrim este noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina.

Spital Colentina
Spital Colentina

"Ii urez mult succes doamnei doctor Ifrim si am convingerea ca activitatea va decurge normal in Spitalul Colentina, in beneficiul pacientilor, date fiind atat valoarea de necontestat a colectivului medical, cat si experienta noului manager, care in cei 30 de ani petrecuti in acest spital a reusit sa cunoasca foarte bine toate problemele", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicina generala, medic specialist in Diabet, Nutritie si Boli metabolice, avand competente in ecografie generala si vasculara. In anul 2004 a devenit doctor in stiinte medicale, iar in 2007 a obtinut competente in Managementul Spitalelor, ambele in cadrul UMF "Carol Davila" Bucuresti, notează Agerpres.

Cu exceptia primilor doi ani de stagiatura si a ultimelor opt luni in care a ocupat pozitia de manager al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan", dr. Ifrim si-a desfasurat activitatea, timp de 30 de ani, fara exceptie sau intrerupere, in cadrul Spitalului Clinic Colentina. Incepand din anul 2002, a condus compartimentul/ sectia de Diabet, nutritie si boli metabolice.

Etichete: manager spital colentina, silvi ifrim, Spitalul Colentina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE