CINE a proiectat mesajul #rezist pe clădirea Muzeului de Artă în timpul SpotlightMesajul #rezist a apărut pe clădirea Muzeului de Artă, vineri seară, în timpul festivalului de lumini Spotlight. Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, ulterior stabilidu-se că proiecţia era făcută de un bărbat, de la etajul 8 al unei clădiri din apropierea muzeului. Conform poliţiştilor, bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a folosit un limbaj injurios, fiind dus la secţia de poliţie şi sancţionat contravenţional.

CINE a proiectat mesajul #rezist pe cladirea Muzeului de Arta in timpul Spotlight (Foto news.ro)
CINE a proiectat mesajul #rezist pe clădirea Muzeului de Artă în timpul Spotlight (Foto news.ro)

Mesajul #rezist a fost proiectat pe clădirea Muzeului de Artă dintr-un balcon al unei clădiri din apropiere vineri seară, când pe Calea Victoriei erau sute de persoane adunate să vadă proiecţiile realizate în timpul Spotlight.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, "în seara de 13 aprilie, in jurul orei 22.00, prin sistem 112 a fost sesizat faptul că pe clădirea Muzeului de Artă sunt proiectate imagini".

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică al Secţiei 3 Poliţie, care pe terasa de la etajul 8 al unei clădiri din proximitatea muzeului, a depistat un barbat care realiza proiecţia. Întrucât acesta a refuzat să se legitimeze şi a avut un limbaj injurios, a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie, unde, după identificare, a fost sancţionat contravenţional", a precizat Sarca.

Sursa: news.ro

Etichete: Bucureşti, Capitală, mesaj rezist, Muzeul de Artă, proiectie rezist, spotlight

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE