Lidl face angajări: 2.450 lei brut pe lună - vânzător, 6.000 lei - şef de magazinLidl România caută, în prezent, noi angajaţi, cu experienţă, pentru unitatea situată pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Un afiş lipit pe geamul magazinului din cartierul Militari arată că bucureştenii care vor lucra în cadrul companiei vor fi remuneraţi, lunar, cu sume ce depăşesc atât venitul mediu pe economie, cât şi media salariului oferit în comerţul autohton. Cei care vor să lucreze pentru unităţile din Capitală ale retailer-ului german pot avea venituri brute de până la 2.450 de lei, ca lucrători comerciali, 3.700 de lei, pentru şefii adjuncţi, şi 6.000 de lei pentru şefii de magazin. Salariile nete maxime oferite de companie pentru aceste poziţii pot ajunge până la 1.730 de lei, 2.594 de lei şi, respectiv, 4.208 lei.

Reprezantanţii Lidl susţin că, ”pentru performanţele lor”, angajaţii încasează aceste salarii peste medie. De asemenea, aceştia mai precizează că veniturile menţionate pe afişul de la unitatea din Militari reprezintă sumele brute de bază acordate, la care se adaugă alte sporuri precum cele de noapte sau pentru zilele nelucrătoare. Începând din toamnă, managerii companiei vor ca salariile angajaţilor să fie corelate cu timpul de lucru pontat electronic.

Remuneraţia angajaţilor Lidl variază de la caz la caz, în funcţie de post şi de experienţa în domeniu.

Într-o unitate comercială Lidl, în funcţie de mărimea magazinului, sunt între 20 şi 50 de angajaţi, care ocupă diferite funcţii, lucrător comercial, şef adjunct de magazin şi sef de magazin. Salariaţii Lidl lucrează în două ture, cu ”pauzele de lucru prevăzute de legislaţia muncii”. Activitatea lucrătorilor din magazin începe dimineaţa de la ora 06:00 sau de la 06:30, iar programul angajaţilor se încheie la ora 22:30 sau 23:00, în funcţie de orarul unităţii comerciale.

Citeşte şi Patriciu rămâne fără băcani – din culisele Mic.ro: “Situaţia nu e roz, era odată”

Cum poţi ocupa unul din posturile vacante

Cei care vor să aplice pentru unul din locurile de muncă disponibile îşi pot depune CV-ul şi scrisoarea de intenţie direct la magazinele în care există posturi vacante, online, la adresa indicată pe site-ul companiei sau prin intermediul unuia dintre cele mai mari site-uri de recrutare de la nivel local.

Lucrătorul comercial sau vânzătorul, după cum este specificat pe anunţul de angajare de la magazin, se ocupă de operarea caselor de marcat, este amabil şi îi deserveşte rapid pe clienţi, respectă procedurile cu privire la manipularea banilor, cunoaşte normele de pe segmentul produselor alimentare şi nealimentare, depozitează, manipulează şi aranjează produsele la raft, menţine ordinea şi curăţenia la locul de muncă, verifică termenele de valabilitate ale produselor, are grijă ca cerinţele necesare la recepţia mărfii să fie îndeplinite şi participă la realizarea inventarelor.

Candidatul ideal pentru poziţia de vânzător, în timpul programului de lucru, trebuie, neapărat, să fie orientat către clienţi, lucrează cu plăcere într-o echipă, denotă angajament personal şi flexibilitate, iar experienţa în domeniu cântăreşte mai mult la angajare.

Șeful adjunct menţine principiile companiei, ale conducerii şi de comportament, se ocupă de amplasarea şi prezentarea mărfii spre vânzare, de activitatea de încasare, le oferă consiliere clienţilor, gestionează stocurile, pregăteşte şi reaşeză articolele pentru promoţiile săptămânale, pune în practică principiile de igienă, coordonează echipa şi îi ţine locul şefului de magazin atunci când acesta lipseşte.

Candidatul ideal pentru poziţia de şef adjunct la Lidl este amabil, rezistent la stres, are o capacitate organizatorică dezvoltată, lucrează ”independent şi orientat către succes”, este dornic să se implice în ceea ce face şi să preia anumite responsabilităţi şi se poate impune uşor. Candidaţii care au o pregătire profesională încheiată în sectorul comercial şi experienţă profesională în domeniu sunt preferaţi la angajare.

Șeful de magazin, ca şi adjunctul său, menţine principiile companiei, ale conducerii şi ale administraţiei, gestionează marfa, consiliază clienţii, pune în practică principiile de igienă, se ocupă de preluarea şi prezentarea mărfii la vânzare, pregătirea, plasarea promoţiei săptămânale şi rearanjarea articolelor din promoţiile precedente, dar şi de activitatea de încasare. Spre deosebire de subalternul său, şeful de magazin mai coordonează echipa şi planifică programul angajaţilor, planifică şi asigură indicii, pregăteşte, derulează şi evaluează inventarele.

Candidatul ideal pentru postul de şef de magazin la Lidl este amabil, rezistent la stres, a absolvit studii comerciale, are capacitate de conducere şi spirit de echipă, comunică uşor, se remarcă prin capacităţile sale organizatorice, este orientat către rezultat, are putere de convingere şi motivare a echipei. Și în acest caz, experienţa în domeniu constituie avantaj.

Indiferent de poziţia pentru care aplică, viitorii angajaţi ai Lidl participă la training ca să se pregătească pentru noul loc de muncă şi să fie formaţi pentru a răspunde cerinţelor companiei.

Etichete: angajare, CV, job, Lidl, loc de muncă, lucrător comercial, magazin, mic.ro, realitatea, salariu, salariu mediu, vacant, vânzător

0/5 COMENTARII
Doina Turcanu
09 nov 09:51
+0
VOTURI
-0
Aceeasi problema o am si eu C.V.-uri la gre dar nu am ''pile'' ca sa intru in echipa Lidl,pacat ca nu se pune accent pe experienta si seriozitate, acolo presupun ca nu se angajaza decat "matusa Tamara", Cv nu cred ca sunt citite ,ni se trimit Replay-uri automate ca au fost vizualizate doar ca sa ne scoata ochii.
RUSINE!
anoonii
04 ian 23:47
+0
VOTURI
-0
sunt niste mincinosiiii,dak chiar vreti sa va convingeti o sa vedeti in cazul in care veti fii angajati,dar va garantezzzzzz k nu e ceea ce credeti
rodica
03 aug 19:30
+0
VOTURI
-0
CV-urile nici macar nu sunt citite. Ne pun sa trimitem ca fraierii. Imi doresc foarte mult sa lucrez la LIDL dar nu am pe nimeni sa ma ajute si stau si astept sa ma contacteze LIDL-ul cand si-o aduce aminte sau cand va gasi CV-ul ingalbenit.....
rodica
03 aug 19:24
+0
VOTURI
-0
Am depus zeci de CV-uri si la magazine si pe net si la bursa fortei de munca dar nu am avut nici un rezultat. Sunt o casiera cu multi ani de experienta , cu curs de lucrator comercial, cu bacalaureat, cu curs pc si nu am unde sa profesez. Majoritatea magazinelor mari dau salarii mici. LIDL-ul parea mai serios dar.....nu stiu ce sa cred. Pacat ca oameni dornici de munca, cu experienta, seriosi, se plafoneaza negasind un loc de munca iar altii care n-au mai nimic.....asta este. Cred ca trebuie sa ai pe cineva care sa te sprijine ca altfel nu imi explic.....
stanca mirela
24 iul 14:33
+0
VOTURI
-0
Am 39 ani lucrez la o firma de incaltaminte din 1992 si nu prea mai merge treaba nu mai avem comenzi. Am lucrat ca muncitor dar acum imi caut de lucru.Am depus CV la LDL CHITILA pt ca acolo locuiesc dar nici un rezultat.Chiar daca nu am experienta pot invata si chiar sunt obisnuita cu munca.Nu stiu unde mai pot lasa un CV care sa se uite cineva pe el. Am inteles ca se mai deschide un magazin in apropiere de chitila si chiar as fi interesata. Va multumesc
Kayleen
29 ian 12:18
+0
VOTURI
-0

Today, I just finished my first week of unemployment. I don't have any money. I also just finished the last toilet paper roll. FML http://www.frostwirefree.net/

vanzare si vanzari
20 ian 13:53
+0
VOTURI
-0

F*ckin? tremendous issues here. I?m very satisfied to see your post. Thank you a lot and i'm having a look forward to touch you. Will you please drop me a e-mail?

tibi
02 aug 22:29
+0
VOTURI
-0

dupa cum scrie aici se pare ca lidl in romania da salarii ca si in germania,sa le spuna repede cineva ca noi ne-am lamurit de cum s-a intilnit hotul cu prostul

SANDEL
02 aug 19:57
+0
VOTURI
-0

Foarte bine zici dm Costica....gasesc si eu un om care gandeste ca mine....totul porneste de la legislatia muncii,mediul de afaceri..eu nu cred ca un vanzator,un sofer,muncitor din Romania munceste mai putin ca unul din vest,iar productivitatea deja este apropiata,pt ca multi si majoritatea firmelor venite la noi au adus utilaje performante.Cu cat s-ar ridica salariul minim mai mult afacerile sanatoase vor rezista si vor dispare patronii cei smecheri care da 5-6 sute salariu pe angajat,poate ar da dar mor ei de foame...aici ar trebui sa intervina legislatia,de asemenea se vorbea(doar atat) de impozitarea profiturilor uriase(generate de multe ori de salariile mici)In anii 90 lucram intr-o fabrica metalurgica(unde profiturile sunt f consistente),si eram itr-o greva ,ca erau la moda,intreb liderul de sindicat cine opreste patronatu sa dubleze salariile,la care imi zice ca legea....mai tarziu am inteles despre cine facea legea...Venise un client serios,care chiar voia sa preia un sector intreg cu utilaje si muncitori care urmau sa fie platiti cu 700-800 dolari la care patronatu,dar mai ales conducerea (ROMANEASCA) s-a opus,a ramas asa,produsul s-a facut bine si exportat cu aceeasi muncitori ,aceleasi salarii.Alta nelamurire a mea ar fi secretizarea la maxim a salariilor...am vazut site-uri de recrutare din strainatate care spun din start cat ofera la ora...ceea ce se practica si la noi pana in 89,era salariu la ora nu la luna cum ofera multi patronasi.Multi vor pleca din tara,in acest ritm posibil sa nu mai fie forta de munca la noi.NUMAI BINE,SANATATE!

ion
02 aug 17:16
+0
VOTURI
-0

Prea multe supermarket-uri romanesti.. era nevoie de ceva "nemtesc". in felul asta, toti banii pe care ii dam pentru mancare/toate prostiile, unde se duc? raspuns: in Germania! Ce au furat baietii prin '90 acum se intoarce inzecit.. Pacat de tara asta..

Lidl
02 aug 13:30
+0
VOTURI
-0

Cam veche stirea. Afisul este postat de vreo 2 saptamani in magazine....

lidl
02 aug 12:12
+0
VOTURI
-0

Pai si daca tot au cheltui bani sa ploteze ditamai afisul de ce nu au tiparit si sumele castigate?

De ce le-au scris de mana cu carioca? Si afiseaza ei suma castigata de un sef de magazin? Pai le baga la astia zanzania in casa.Oare toate stirile la astia pe siteul irealitatea sunt la fel de aiurea?Oricum ei nu mai citesc comentariile.

Ei trebuie doar sa bage un numar de x stiri pe site, indiferent cat de aiurea sunt stirile.

lidl
02 aug 12:08
+0
VOTURI
-0

daca la lidl se castiga asa mult, cat se castiga la realitatea ???

arader
02 aug 11:21
+0
VOTURI
-0

da asa e!multi naivi cand vad momeala musca pt 4 5 luni pe asta se bazeaza ei ca sunt disperati si naivi in continuu!singura cale de a trai mai bine daca vrei o viata mai buna e sa emigrezi!la mafia asta pedelista nu ai ce sa faci in tara asta nenorocita!va veni o vreme cand vor plange dupa voi tineretul de azi a romaniei dar va fi prea tarziu pt romania!emigrati emigrati emigrati!lasati hoti sa se fure intre ei in tara!!

ionut
02 aug 16:16
+0
VOTURI
-0

bai tinerelule pai ce mai cauti in tara atunci? hai pishc-o de aici. sa mori tu ca pdl-eul e de vina ca "se fura " si ca lidl trage tzepe la salarii. auzi bai nea caisa, nici mie nu-mi sunt dragi, dar deja fac spume la gura cand toti batranii, tineri cu 8 clase si toti frustratii se plang zi de zi in toate locurile posibile ( statie autobus, piata, strada, parcuri) ca "se fura" in tara. am ajuns sa ne compatimim si mai nou folosim aceeasi scuza cu "se fura" pt a ne justifica orice nereusita sau frustrare. adica vrei tu "arader"sa te angajezi la lidl ca ai vaz salarii de 4.000 de RON iar dupa ce vezi ca e tzeapa si nu mai ai ce face o dai pe aia cu "se fura". mai schimbati placa frustratilor.

ovi
02 aug 10:34
+0
VOTURI
-0

...voi aveti idee ce inseamna "PANA LA"?...ati tras un tutlu de rahat. Dau o bere anagajatului Lidl care a atins acel maxim (vreodata).

600 + bonuri, asta e ce primesti. Si, daca ii crezi, tragi ca un catar (sau magar) pentru a atinge "target"-ul si ti se descide calea spre acel 2.450...e ca luminita de la capatul tunelului lui Ciorbea...tot acolo e :))))

ConstruireaCasei
02 aug 15:29
+0
VOTURI
-0

Corect! Cunosc personal angajati EXACT din magazinul de pe Iuliu Maniu!Totul e o Poveste!Incercati sa discutati cu ei sub protectia anonimatului si veti descoperi ca astfel de lanturi de magazine sunt centre de sclavie!

spysoby
03 aug 17:48
+0
VOTURI
-0

Sa stii ca n-ai dreptate Luminita de la capatul tunelului nu mai este (s-a lasat de prostitutie acum a luat calea biserici; a trecut 15 de la Ciorbea)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h