Cine e tânărul care s-a stins din viață, azi, în urma rănilor provocate de incendiul din ColectivA murit în ziua în care împlinea 19 ani. Vlăduț Roberto Andy este ultima victimă a incendiului din Colectiv. Tânărul fusese transportat de curând la un spital din Marea Britanie. Bilanțul negru al victimelor din Colectiv a ajuns la 50.

Vlăduţ Roberto Andy, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit miercuri, în Marea Britanie, în ziua în care împlinea 19 ani, iar câteva ore înaintea lui a decedat Elena Niţu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitală.

Vlăduț avea arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului și fusese transferat recent la un spital din Marea Britanie.

Pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de mesaje pline de durere ale celor care l-au cunoscut și care azi dimineață au aflat teribila veste. ”Dumnezeu să te ierte, îngeraș cu chip de om... Păcat de tinerețea și de frumusetea ta... Nu meritai asta”, a scris, pe rețeaua de socializare, o amică de-ale lui Vlăduț, potrivit realitatea.net. 

Prietenii l-au încurajat pe Facebook încă din ziua în care au aflat că este rănit. ”Fă-te bine! Te rog, fii tare, nu te lăsa!”, îi scriau.

Marţi seară, Elena Niţu a decedat într-un spital din Liverpool. După incendiul din Clubul colectiv, Elena Niţu a fost internată în stare critică la Spitalul de Arşi, având arsuri pe mare parte din corp şi arsuri de căi respiratorii.

În seara tragediei, Elena Niţu a mers în clubul Colectiv împreună cu prietenul ei, care a reuşit să iasă, dar s-a întors la scurt timp să o scoată şi pe prietena sa. În câteva minute a reuşit să o tragă afară şi pe Elena, însă starea acesteia era foarte gravă. Iniţial, Elena a fost conştientă şi a vorbit cu mama sa, care a ajuns la clubul Colectiv înainte să fie dusă cu ambulanţa la spital. La scurt timp după ce a vorbit cu mama sa, tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, fiind dusă la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, unde a fost intubată şi ventilată mecanic, scrie Mediafax. 

Bilanțul negru al victimelor din Colectiv a ajuns la 50. În cursul zilei de marți, bilanțul tragediei urcase la 49, după ce doi dintre răniții transferați în străinătate au murit, transmite Digi24.

13 persoane au decedat weekend-ul trecut, atât în spitalele din Capitală, cât și în străinătate. Cei care și-au pierdut viața în ultimele zile sufereau de insuficiență organică sistemică.

Etichete: colectiv, deces, incendiu, victimă

0/1 COMENTARII
elena
11 Nov 13:07
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE