Cine este asistenta medicală care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiță în patAsistenta medicală care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital, la Urgențe, a fost suspendată din funcție. Colegele sale îi iau apărarea. 

Gabriel Cotabita
Gabriel Cotabiță

"Marimar" i se spunea în Spitalul de Urgenţă infirmierei care a şocat opinia publică după ce s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă pe un pat de la Terapie Intensivă. Mariana Stanciu, pe numele său real, ar fi fost dată afară în urma scandalului, deşi spitalul a anunţat că a fost doar suspendată, anunță România tv.

Colegele sale din spital nu înţeleg, însă, severitatea măsurii, apreciind că fapta femeii nu a fost chiar atât de gravă, din moment ce, spun ele, Gabriel Cotabiţă era conştient şi ar fi putut să refuze fotografia. Altele sunt, însă, de părere că "Marimar" nu a avut acordul artistului pentru o asemenea fotografie, deoarece acesta era "legumă" şi cred că femeia a sărit calul.

Etichete: asistentă, fotografie, Gabriel Cotabiță

0/1 COMENTARII
Cris
16 iul 12:52
+0
VOTURI
-0
Acest incident arata ce tara de handicapati si de manelisti suntem. Am fi in stare sa facem orice pentru un rah de poza pe Facebook.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE