Cine este femeia din Bucureşti care şi-a ARUNCAT COPILUL de la etajul 8 şi s-a SINUCIS - FOTO-VIDEOO femeie din Bucureşti şi-a ucis copilul, după ce l-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din cartierul Crângaşi. Ulterior, aceasta s-a sinucis. Femeia era avocată şi avea 35 de ani.

O femeie și-a aruncat băiețelul de patru ani aruncându-l de la etajul opt, apoi s-a sinucis, aruncându-se și ea. Amândoi au murit pe loc. Au existat doi martori, care au alertat autoritățile. 

Potrivit primelor informaţii, Eugenia C. a recurs la gestul disperat după ce fusese părăsită de tatăl copilului. Cei doi avuseseră o relaţie complicată, presărată, spun vecinii, cu multe scandaluri. Femeia locuia alături de mama ei şi nu avea un loc de muncă.

Femeia a lăsat un bilet de adio în care îşi cere scuze pentru ceea ce a făcut şi spune că nu mai suporta viaţa grea pe care o ducea fără a-l avea aproape pe cel pe care-l iubea.

Cele două cadavre au fost transportate la IML, acolo unde vor fi efectuate expertize, informează libertatea.ro.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere. Click pe imagine pentru VIDEO. ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!


Etichete: Crângaşi, crima crangasi, si-a omorat copilul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE