CINE este iubita lui Remus Cernea, cu care s-a sărutat în ParlamentPartenera lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu, are 27 de ani. Conform profilului de pe pagina de Facebook, aceasta este studentă a Facultăţii de Psihologie, a terminat Conservatorul şi cochetează cu modellingul. Deputatul Remus Cernea a anunţat luni, înaintea unei dezbateri despre drepturile comunităţii LGBT, că va forma un cuplu oficializat cu iubita sa, Ioana Stăniloiu, după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil. 

Deputatul independent Remus Cernea a anunţat luni că va depune din nou la Parlament proiectul de lege privind recunoaşterea parteneriatului civil atât pentru heterosexuali, cât şi pentru persoane LGBT.

În acest context, Remus Cernea i-a propus partenerei sale de viaţă, Ioana Stăniloiu, să îi fie "parteneră civilă", după ce a sărutat-o în fața camerelor de luat vederi.

"M-am ferit să vorbesc despre viaţa mea privată. Am fost întrebat ce orientare sexuală am, s-au făcut şi glume şi ironii. Le-am zâmbit tuturor şi le-am întors şi celălalt obraz. Azi însă cu partenera mea de viaţă vrem să facem un anunţ şi vrem să ne asumăm împreună această luptă pentru recunoaşterea parteneriatului civil, de aceea o întreb pe Ioana dacă vrea să fie partenera mea civilă şi cerem Parlamentului să adopte o astfel de legislaţie care e necesară pentru sute de mii de cetăţeni români sau cetăţeni străini", a spus Cernea, citat de realitatea.net. 

Cei doi au anunţat că vor forma un cuplu oficializat după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil. De asemenea, Remus Cernea a precizat că în România trăiesc în jur de 800.000 de persoane în uniuni civile nerecunscute. 

"Parteneriatul civil este un contract pe care două persoane, în baza afecţiunii reciproce, a respectului reciproc îl pot încheia la un notar şi în baza acestui contract pot beneficia de o sumă de drepturi, precum cel de a lăsa moştenire, cel de a fi consideraţi aparţinători în cazul în care unul dintre cei doi are o problemă de sănătate, dreptul de a contracta un credit", a spus deputatul.

Etichete: iubita remus cernea, parlament, Remus Cernea, sărut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE