Cine sunt moştenitorii avocatei Paula Iacob, înmormântată joiPaula Iacob a fost înmormântată joi, în Cimitirul Bellu din Bucureşti. Fiica acestia, alături de soţ, vor moşteni casa şi celelalte bunuri de valoare, lăsate de cunoscuta avocată.

Cine sunt mostenitorii avocatei Paula Iacob, inmormantata joi
Cine sunt moştenitorii avocatei Paula Iacob, înmormântată joi
Foto: jurnalul.ro

A profesat ca avocat 61 de ani, timp în care şi-a construit o carieră de succes, dar şi o avere consistentă.

Joi, 8 octombrie, Paula Iacob (83 de ani) a fost condusă pe ultimul drum de fiica şi de soţul ei, singurii moştenitori ai celebrei avocate.

Soţul său, Niculae Iacob, fost procuror, i-a stat mereu la căpătâi. El a fost adus la capela cimitirului Bellu într-un scaun cu rotile, de către fiica sa, Ruxandra, de profesie medic psihiatru.

Cei doi sunt singurii moştenitori ai avocatei, care l-a apărat în instanţă pe Nicu Ceauşescu, fiul cel mic al dictatorului. Paula Iacob le-a lăsat o avere consistentă, strânsă în 61 de ani, atât cât a profesat ca avocat. Este vorba despre o vilă frumoasă, aflată într-o zonă bună a Capitalei, respectiv cartierul Băneasa, arată click.ro.

Casa este mobilată cu piese vechi, din lemn masiv. Chiar avocata povestea într-un interviu mai vechi că mobila din casă a primit-o ca zestre şi este adusă de la Viena, Austria, în anul 1900. Paula Iacob iubea arta, aşa că avea o mulţime de tablouri, inclusiv în biroul său de acasă.

De asemenea, fiica Paulei Iacob va moşteni şi bijuteriile de familie, pe care avocata le ţinea într-o casetă de valori la o bancă din Bucureşti. 

Etichete: mostenitori paula iacob, paula iacob, Paula Iacob a murit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE