Cine este noul manager al Spitalului "Nicolae Malaxa" din BucureştiNoul manager interimar al Spitalului "Nicolae Malaxa" va fi Alexandru Stefanescu, directorul medical al ASSMB, dupa ce Gabriela Firea l-a demis marţi pe Florin Adrian Secureanu.

Cine este noul manager al Spitalului "Nicolae Malaxa" din Bucuresti
Cine este noul manager al Spitalului "Nicolae Malaxa" din Bucureşti

Prin Dispozitia Primarului General nr. 1702, contractul de management al domnului Florin Adrian Secureanu inceteaza incepand cu data de 29 noiembrie 2016.

Managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a intrat in vizorul anchetatorilor DNA la o zi dupa ce jurnalistul Catalin Tolontan a publicat o investigatie legata de contractele ilegale pe care acesta le-ar fi semnat cu alte societati comerciale. Angajatii spitalului l-au inregistrat pe Secureanu cand ii agresa verbal pentru ca ar fi refuzat sa mai participe la falsificarea unor documente.

Printre neregulile de la spitalul Malaxa sunt si contractele incheiate cu o firma de bijuterii pentru curatarea instrumentarului medical de la sectia de ginecologie. De asemenea, s-ar fi platit servicii unei societati din Botosani cu bani gheata, cu toate ca aceasta nu si-ar fi onorat contractul vreodata.

Corpul de Control al Primarului s-a aflat zilele acestea la Spitalul Clinic "Nicolae Malaxa", unde a efectuat un audit financiar, ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public.

Mai mult decat atat, incepand cu data de 5 decembrie, reprezentantii Corpului de Control al Primarului General vor desfasura actiuni de verificare si control a procedurilor de achizitie si a situatiilor financiare in toate unitatile sanitare aflate in subordinea Municipalitatii.

Etichete: Florin Adrian Secureanu, spital malaxa bucureşti, spitalul malaxa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h