Cine este noul medic al echipei naționale de fotbal a RomânieiNoul medic al echipei naţionale de fotbal a României este Dan Laurenţiu Oproiu. Acesta a lucrat la Unirea Urziceni şi Steaua, dar și în trei spitale din Marea Britanie.

Cine este noul medic al echipei nationale de fotbal a Romaniei
Cine este noul medic al echipei naționale de fotbal a României
Foto: digisport.ro

În vârstă de 41 de ani, Dan Laurenţiu Oproiu va fi sprijinit de preparatorul fizic, Marian Lupu şi de maseurii Adrian Mîrza, Dragoş Paraschiv, Iulian Mircea şi Toma Vasilescu. Noul medic al echipei naţionale de fotbal a României va coordona şi activitatea medicală de la toate loturile naţionale ale României, este anunţul făcut de Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Dan Laurenţiu Oproiu a lucrat cu Victor Piţurcă la Steaua, iar la Unirea Urziceni, cu Dan Petrescu şi cu Roni Levi.

Dan Laurenţiu Oproiu s-a format şi specializat în sistemul medical din Marea Britanie, unde a şi lucrat în ultimii 5 ani, în instituţii medicale importante precum University Hospital Coventry, Watford General Hospital şi Southampton General Hospital.

Pe perioada cantonamentului din Italia, echipa naţională va beneficia şi de un psiholog sportiv. Este vorba de Silviu Ioniţă, care îşi desfăşoară activitatea şi la nivelul loturilor de juniori.

sursa: mediafax.ro.

Etichete: echipa naţională, fotbal, nationala fotbal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE