Cine este proprietara celui mai bun hotel de cinci stele din BucureştiDiana Popescu a lucrat 13 ani în domeniul bancar, iar din primăvara anului trecut a preluat conducerea Hotel Epoque, un concept business boutique de lux. Investiţia a demarat în 2006, iar inaugurarea a avut loc în toamna anului 2010.

Diana Popescu este proprietara celui mai bun hotel de cinci stele din Bucuresti si ruleaza 1,5 mil. euro
Diana Popescu este proprietara celui mai bun hotel de cinci stele din Bucureşti şi rulează 1,5 mil. euro

 “Timp de trei ani Epoque şi-a consolidat poziţia pe piaţă, fiind recunoscut drept cel mai bun hotel de cinci stele din Capitală (Travelers’ Choice 2013, 2014)”, declară Diana Popescu, care este absolventă a unui Executive MBA, la International Hellenic University, în Tesalonic, Grecia (2011-2013).

Anul trecut a avut loc şi lansarea L’Atelier - art culinaire, restaurantul de gastronomie franceză care, povesteşte ea, mizează pe corespondenţa între arta culinară şi artele frumoase ca sursă de inspiraţie.

“Descoperind anul acesta cât de fascinant şi plin de satisfacţii este lucrul în industria ospitalităţii, regret puţin că nu m-am dedicat mai devreme afacerii familiei”, a mai spus Diana Popescu, potrivit Businessmagazin.ro.

A lucrat vreme de trei ani la Finansbank (credit officer), iar apoi 10 ani la National Bank of Greece - Banca Românească (fiind, pe rând, corporate manager, branch manager şi regional manager).

Diana Popescu mai spune că unei femei nu îi este neapărat mai greu să-şi croiască drum în mediul de afaceri. “Desigur că succesul depinde de domeniul de activitate, de conjunctură şi de abilităţi.”

„Dacă până în 2012 aproximativ 90% din oaspeţii Epoque călătoreau în scop de business, în 2013, datorită creşterii segmentului leisure, ponderea este 75% business şi 25% leisure“, a spus Diana Popescu, CEO-ul şi proprietarul hotelului Epoque, cu venituri anuale de 1,5 milioane de euro.

Etichete: hotel, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE