Cine este şi ce avere are comisarul de la Brigada Rutieră care şi-a muşamalizat accidentul. VIDEOMarius Maghiari, comisarul de la Brigada Rutieră a Capitalei care şi-a muşamalizat accidentul, este comisar la rutieră în timpul serviciului, patron de restaurant şi naş de cămătar în timpul liber, potrivit România Tv.

Cine este si ce avere are comisarul de la Brigada Rutiera care si-a musamalizat accidentul
Cine este şi ce avere are comisarul de la Brigada Rutieră care şi-a muşamalizat accidentul
Foto: captura video romaniatv.net

În încercarea de a muşamaliza accidentul pe care l-a provocat, Marius Maghiari a târât după el alţi 7 colegi, printre care şi adjunctul Brigăzii Rutiere a Capitalei. Acum, comisarul are două dosare penale, unul în urma accidentului produs în zona Fântânii Mioriţa şi altul pentru că şi-ar fi convins colegii să muşamalizeze accidentul.

Primul dosar l-a lăsat deja fără permisul de conducere. Consecinţele celui de-al doilea sunt însă mult mai mari. Comisarul a fost plasat sub control judiciar de instanţă şi a fost pus la dispoziţie de superiorii săi.

În toată această afacere însă, el aruncă vina pe procuror, cel care, spune Maghiari, ar fi vrut cu orice preţ să construiască dosarul şi chiar ar fi influenţat victima, conform România TV.

Marius Maghiari intenţionează chiar să îl reclame pe procuror la CSM.

Momentul care a legat numele lui Marius Maghiari de altceva decât poliţia rutieră a fost celebrul dosar al "procurorului vrăjitoarelor", comisarul fiind unul dintre denunţătorii lui Max Bălăşescu, procurorul care şantajat-o pe Zăvoranu. În plus, poliţistul deţine un restaurant destul de exclusivist şi a fost văzut frecvent la petreceri alături de bunul prieten şi cumătru Sebastian Dobrescu, potrivit România TV.

Marius Maghiari le-a povestit procurorilor cum a încercat de mai multe ori medierea unor înţelegeri între inculpaţii din dosar, sumele ajungând chiar şi la 100.000 de euro.

Alături de Maghiari, denunţător în acest dosar a fost şi Sebastian Dobrescu , bunul său prieten, căruia poliţistul i-a şi botezat fetiţa.

Legătura dintre Dobrescu şi Maghiari a fost de altfel una destul de controversată. În anumite cercuri, Sebastian Dobrescu este cunoscut drept cămătar. În schimbul banilor pe care îi dă cu împrumut, acesta ar cere garanţii în case şi maşini. Ulterior, se îndreaptă către instanţă, unde a avut deschise numeroase procese de executare silită. La fel de altfel ca şi cumetrii săi, Marius Maghiari şi soţia acestuia.

Nu doar legăturile uimesc la comisarul Maghiari, ci şi averea impresionantă. Nu cea oficială, căci potrivit declaraţiei de avere familia Maghiari are datorii mai mari decât veniturile, iar în declaraţia de interese, poliţistul nu are nicio afacere. În realitate, poliţistul este cunoscut drept patronul unui restaurant de fiţe din Sectorul 1 al Capitalei, vizavi chiar de locuinţa lui.

Iar veniturile afacerii sunt suplimentate de hotelul construit lângă restaurant.

Opt polițiști, printre care și adjunctul Poliției Rutiere, Daniel Piștea, au fost reținuți vineri, fiind suspecți de mușamalizarea accidentului produs de Marius Maghiari. Instanța a respins ulterior cererea procurorilor de arestare preventivă.

Etichete: avere, brigada rutieră, poliţia rutieră, poliţist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE